Педро е божествен!

  • 1 742
  • 16
  •   1
Отговори
  • Германия
  • Мнения: 8 099
Това беше коментара на половинката, след като горкото пиле беше оглозгано, и съответно увековечено в архивите интернетски.

И заваляха питанките:
А защо всъщност се казва Педро и защо се казва изнасилен (или по-скоро на***н)


Аз пък да ви благодаря за минутите смях, когато още го кръщавахме и чудесната идея Hug

Та откъде се появи наистина това име Педро newsm78 Чий съсед беше това?

# 1
  • Мнения: 3 880
 newsm78

Пепи, я дай малко повече подробности, че аz май съм иzтървала пак неЩо Embarassed. Какво е това пиле, zаЩо сте го оглоzкали горкото ( и кой го иzнасили  Laughing Wink).
За Педро и Педровица си спомням смътно, ама пилето ми се губи неЩо и ме човърка Wink

# 2
  • Мнения: 3 098
Божествен е,разбира се Flutter
А историята е дълга.Оранжевка пита дали готвим с алкохол,аз отговорих с две рецепти.Едната беше седнало пиле(пияно пиле,кой как го знае).Тъй като О,Хара имаше проблеми скомшията отгоре Педро,кръсти пилето така.А след това изнасилен,заЩото нали бут.с бирата се пъха в г··а му.

# 3
  • Мнения: 2 257
Божествен е,разбира се Flutter
А историята е дълга.Оранжевка пита дали готвим с алкохол,аз отговорих с две рецепти.Едната беше седнало пиле(пияно пиле,кой как го знае).Тъй като О,Хара имаше проблеми скомшията отгоре Педро,кръсти пилето така.А след това изнасилен,заЩото нали бут.с бирата се пъха в г··а му.
Ох, че ме разсмя Joy

# 4
  • Мнения: 513
Ми, лека му пръст тогаз.  Mr. Green И нашия вчера, бог да го прости!  Mr. Green Mr. Green

# 5
  • временно във Пицеландия
  • Мнения: 594
добре де ами с тоз пти4и грип,4е пак подхваЩам,ама........ newsm78

# 6
  • Мнения: 3 478
Аз питах нашата сестра на работа по тоз въпрос. Сега колко е компетентена жената по тоз въпрос незнам, но ми каза че ако пилето си е сготвено добре, няма проблем, не можеш прихвана от него туй чудо.

# 7
  • временно във Пицеландия
  • Мнения: 594
тъй де и аз попитах само застрахователно,понеже тази седмица похапнахме порцийки дЮнер,сега като виждам 4е и други си хапват ми е спокойно  Laughing а с каква гарнитура,ПепеляШке

# 8
  • Мнения: 1 173
добре де ами с тоз пти4и грип,4е пак подхваЩам,ама........ newsm78

Аааа, мама (тя е ветеринарен лекар) каза никакви пилки и патки. Сега сме само на телешко, дано не ни гепи некоя "луда крава". Crazy

# 9
  • Мнения: 1 220
добре де ами с тоз пти4и грип,4е пак подхваЩам,ама........ newsm78

Аааа, мама (тя е ветеринарен лекар) каза никакви пилки и патки. Сега сме само на телешко, дано не ни гепи некоя "луда крава". Crazy


Няма проблем, ако пилето е минало термична обработка! 

# 10
  • Мнения: 980
Ама като ви слу6ам така 6те взема и аз да си направя и аз един На..н Педро! Confused
Досега пак така с бири4ка правех пиле6ки бут4ета, за6тото като видя цяло пиле в фурната и ме налягат едни мисли и аха-аха да стана вегетариянка. #Crazy А аз много внимавам да не се слу4ват подобни не6та Crossing Arms

# 11
  • Германия
  • Мнения: 8 099
тъй де и аз попитах само застрахователно,понеже тази седмица похапнахме порцийки дЮнер,сега като виждам 4е и други си хапват ми е спокойно  Laughing а с каква гарнитура,ПепеляШке
Крокети бях замислила, но половинката отказа.

Обаче не разбрах, има ли начин да се предотврати голямото пръскане на мазнина, печката беше станала на г*з, толкова мазно беше тоя Педро (собствена мазнина само)

А от птичи греп не ме е страх, след толкова печене, едва ли би останало нещо, а и не се ли предава от човек на човек newsm78

# 12
  • UK
  • Мнения: 1 334
тая тема ще трябва да я направим седмична,щото и аз ще правя Педро другата седмица Grinning

# 13
  • Германия
  • Мнения: 8 099
тая тема ще трябва да я направим седмична,щото и аз ще правя Педро другата седмица Grinning

Дотогава дано да разучиш как се опазва печката възможно най-чиста. Rolling Eyes
Иначе си заслужава!

# 14
  • Мнения: 1 238
И от мене един Педро Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт