риба тон

  • 622
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
  • Мнения: 4 866
по настояване на моя мъж във фризера се мъдрят няколко парчета (филе) риба тон. стоят си там и чакат да ми хрумне как да ги сготвя. идеи?

# 1
  • София
  • Мнения: 2 671
На скарата, ако са тип филе, може и на тигана (и в двата случая не ги готви твърде дълго, изсъхва месото. Професионалните готвачи препоръчват да остане сурова ивица по средата, но аз просто гледам да не е препечена). Сервирам с обичайните гарнитури и сос тартар, мммм много обичам риба тон!

# 2
  • Мнения: 4 212
аз я правя на тиган, да поеме малко от мазнината, но я пържа със зехтин. За гарнитура задължително варени картофи ( с копър или с майонеза и 4есън) и наразвам лук на колелца и го задушавам с много малко мазнина.
Мммм, дояде ми се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт