4 яица
6с.л.захар
6_7 нормални кафета( леко подсладени)
1 пакет би6коти( ако намерите от едната страна захаросани, а от другата не _ ок, )
0,500 кг. маскарпоне ( това е като сметана, но от кутии, не е удобно тази от спреи, много е те4на)
1 капа4ка уиски или самбука ( подсладена мастика ако там се намира , де)
малко какао
Белтьците се разделят от жьлтьците, като бел. се разбиват на сняг.
Жьлтьците плюс 6.л.захар, маскарпонето , уискито, и белтьците( прибавени внимателно с льжица) се смесват.
Реди се в правоьгьлна форма би6котите( загаросаната страна отдолу), предварително потопени в хладкото кафе, налива се от образуваната смес, и така няколко етажа....Наи_отгоре сместта по желание се нарьсва с какао и се оставя в хладилник. Хубаво е да предстои добре 8_10 4аса , за да се стегне.
ЗА би6котите_ тук в 1 пакет има 4 по_ малки пакета. Незнам то4ната им броика, но вземете пове4е, по _ добре да останат, нали.
Да ви е вкусно.
Тук тирамисуто го боготворят.