Пълнени картофи с бекон и гъби

  • 1 078
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 983
8 големи картофа
8 средни гъби
2 яйца
200 гр. кашкавал
300 гр. бекон
1 морков
1глава лук
сол на вкус
Картофите обрязваме малко от долу - за основа, варим около 10-тина минути да омекнат малко и издълбаваме.
Нарязват се на ситно бекона,главата лук и гъбите.
Моркова и кашкавала се настъргват. Всичко това се разбърква с яйцата. Със сместа се пълнят картофите. В тавата се сипва един пръст леко подсолена вода и 2-3 лъж. олио. Пекат се в умерена фурна за 30 мин., за последните 10 мин. се покриват със фолио.
Да ви е вкусно!  chef

# 1
  • София
  • Мнения: 974
Много вкусно ми звучи Hug

Само да те питам....картофите белиш ли ги ? newsm78
Яла съм нещо подобно, но бяха небелени ....а и отдавна ми се ядат такива картофки, та смятам да се пробвам
  bouquet

# 2
  • Мнения: 983
Аним, да белени са Joy

Общи условия

Активация на акаунт