Дивеч ?!?!

  • 524
  • 2
  •   1
Отговори
  • Мнения: 1 645
Моля тези,които са готвили,или знаят някакви хубави рецепти за диво месо да споделят.Имам див заек и дива гъска във фризера,но никога не съм готвила и не знам какво да ги правя newsm78Предварително благодаря Peace

# 1
  • Мнения: 25 568
Ами майка ми готви вкусна яхния от заек. Първо го изкисва във вода с оцет, после го готви в тенджера под налягане. Заекът, нарязан  на порции + нарязан лук, цели скилидки чесън, нарязани моркови, маслини, червен, черен пипер на зърна, дафинов лист, сол, мазнина, чаша червено вино... След като ястието е готово, го прехвърля в друга тенджера и ако прецени, че е необходимо, сгъстява с брашно.
Това е!  bouquet

# 2
  • Мнения: 93
Аз го правя ето така.Слагам дивеча в тенджера под налягане пребавям нарязани моркови,кромид[лук] и едно пакетче горски чай,чаят убива миризмата на диво месо.След като се свари го запичам или го правя като каварма.

Общи условия

Активация на акаунт