За варенето на Великденските яйца ?

  • 482
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 420
Кажете ми как варите вашите яйца ,така че да да не се напукат?

# 1
# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 551
Това, което аз знам е, че се преди да се варят трябва да ги извадиш от хладилника за да са със стайна температура. Освен това можеш да сложиш малко оцет във водата. И да се варят на по-слаб огън или по-ниска степен на котлона. За друго не се сещам, но ще следя темата с интерес  Wink

# 3
  • Мнения: 922
От моята баба знам, че яйцата не трябва да са от хладилника, а да са със стайна т-ра, да се сложат в по-хладка, а не гореща вода. И също така да се сложи сол във водата
За по-голямо удобство ние ги варим в мрежичка
Е, то няма лошо да има и някое друго спукано яйце, нали и за салатката ще трябват Joy
Успех Grinning

Общи условия

Активация на акаунт