Как правите пиле със зеле?

  • 23 997
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 9 111

охоооо, какъв спор водихме веднъж за този лук в зелето!!!! Ама се оказа, че в доста региони слагат лук в зелето - не само в прясно, но и в кисело. Или праз. Аз лично не слагам, не бих и пробвала. Ама - на вкус и на цвет, товарищи нет  Laughing Laughing

# 16
  • Мнения: 1 366

Ако не обичаш - не слагай. Имайки предвид, че не се запържва, вкуса му никак не е доминантен.

Според мен вкусовете са несъвместими.....

ok, няма да спорим, нали  Wink ?

# 17
  • Мнения: 1 190
.....
ok, няма да спорим, нали  Wink ?
 

  friendship

Последна редакция: пн, 26 юни 2006, 13:45 от Toni4ka

# 18
  • Мнения: 920
И за доматите се водят спорове. С или без.

Анита, нищо не ти пречи да позапържиш зелето и да го бухнеш при цялото пиле и да си го оставиш в глинения съд + подправките, естествено. Аз го обичам запечено, може накрая да го отвориш да се позапече. Аз слагам даф. лист, чесън, домати, червен пипер /или чушка/ и ... кимион.

Общи условия

Активация на акаунт