Сьомга котлети

  • 2 598
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 2 214
Сгреши със лимоновия сок Sad
Сьомга особена риба и да експерементираш с ней не бих съветвала.
Сьмга трябва да се приготви по проверена рецепта.

# 16
  • Мнения: 780
Момичета направих сьомгата на тиган/преди това престоя в марината от лимонов сок,сол и черен пипер/,но какво да ви кажа нещо сякаш не ми хареса.Едно сухо месо ако не знаех че е риба бих го сбъркала с телешко.Може би и аз не го направих както трябва,сигурно трябваше да е по някоя по засукана рецепта,но мъжо не обича много подправки.Сега съм решила да ям някъде на ресторант за да видя как е.Все пак БЛАГОДАРЯ на всички който се отзоваха.

Да не би да си я препържила или котлетите да са били много тънки? Аз никога не я пържа, защото по принцип е мазна риба. Правя я винаги на барбекюто или под грила във фурната като по средата трябва да остане леко розова.

# 17
  • Мнения: 5 183
О4удвам се, 4е е стаала суха. на мен сьомгата ми е адски мазна и рядко хапвам пове4е от половин пар4е от нея, 4е ми става тежко и мазно.
Ето как я приготвям аз последните няколко пъти и скава страхотно.
Правя кашица от мед, соев сос и с4укан 4есън. Омазвам добре пар4етата риба и оставям да постоят в хладилника. След това мятам във фурната. Хапваме я пе4ена с гарнитура от задушени броколи и карфиол. Става божествена.

# 18
  • Мнения: 156
Аз я оставям едно денонощие да престои в прясно мляко и после пека на скара  chef

# 19
  • Мнения: 2 214
Аз я оставям едно денонощие да престои в прясно мляко и после пека на скара  chef
Това бях го забравила:(
Става супер!

Общи условия

Активация на акаунт