Лесен Браунис за MW

  • 6 903
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
  • Мнения: 704
 Shocked Искаш да кажеш,че толкова се наддигнал,че е излязъл от купата?? снима ли го?
провокираш ме и аз да пробвам без капак newsm78
Ванче, не знам дали става сух от печенето,мисля си, че просто рецептата е такава

аз след малко пак ще правя  Grinning

# 31
  • Мнения: 5 873
blekuta,колко вата ти е МВ-та?Моята е 900 и сигурно затова го препекох.Другият път ще пека на по-ниска степен.

# 32
  • Пловдив
  • Мнения: 704
о да,твоята е силна, може да е от това. Моята е стандартна 800.

# 33
  • Мнения: 5 873
о да,твоята е силна, може да е от това. Моята е стандартна 800.
Аха,знаех си аз... Wink

# 34
  • София
  • Мнения: 587
 newsm78 направих снощи сладкиша с голям мерак ,на външен вид изглеждаше супер, миришеше вкусно ,но беше кисел???? Възможно ли е да е от бакпулвера?Аз сложих цяло пакетче.........Много ме е яд.... ooooh! ooooh! ooooh! 

# 35
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 519
о да,твоята е силна, може да е от това. Моята е стандартна 800.
Аха,знаех си аз... Wink

Моята е 800, обаче резултата е същия. Пълен провал.
Всъщност с капак ли трябваше да се  пече?  newsm78

# 36
  • Пловдив
  • Мнения: 704
strawberry, от бакпулвера е. аз по рецепта слагам 1ч.л. и пак се усещат понякога кристалчета.
Лалка, аз пека с капак. Не знам какъв точно е провалът ти, всъщност сладкишът е по-скоро твърд и сух, не е пухкав като кекс.
Значи мощността на моята микровълнова се намалява в проценти. 100% ->80->60->40->20.
При 40% мощност се получава по-мек. При 60% отново става за ядене,но е по-твърд и сух.
Надявам се това да ви помогне по някакъв начин.

# 37
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 519
Ами при мен излезе от формата, разтече се, това което остана се спихна. Пекох първо на 800 W, след това на 300.

# 38
  • Мнения: 2 825
Знаете ли други вкусни изпробвани рецепти за браунис-в нормална печка?
Лично помолих мои приятели от САЩ да ги опитат и да ми кажат резултата, и те казаха че от всички само малката ги ядяла, защото били прекалено сладки.......а на мен точно това ми трябва/да е много сладко и шоколадово/. Дори ми казаха, че купили няколко вида за да ги опитат, обаче рецепти не знаят.
Та за това питам ако има някоя от вас, която да живее в САЩ и да им е фенка нека да постне някоя рецепта. Wink


Аз много ги харесвам, но за съжаление и аз не съм приготвяла. Само готови ги купуваме. А това че са много сладки- ами те рядко се хапват самостоятелно. Или като много малък сладкиш на хапки с кафе, или пък се сервира смесен със сладолед ( моя предпочитан вариант).

При нас в Burger King предлагата Брауни със сладолед ... просто е една мечта, наистина е много сладко, но просто се топи в устата Crazy
Търсих им рецептата, но не можах да я намеря. Правила съм вече сигурно над 20 различни рецепти и нито една не е същата  Sad
Някой, ако я има, нека да я пусне  Praynig

# 39
  • Мнения: 397
Ами при мен излезе от формата, разтече се, това което остана се спихна. Пекох първо на 800 W, след това на 300.
Същата работа и при мен. Остатъка беше лепкав, но ставаше за ядене. Въобще не си играх да го заливам. Другия път с капак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт