Дойде зимата и ми стана смотано

  • 2 007
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • София / Пловдив
  • Мнения: 8 119
На мен ми става смотано, още преди да дойде зимата.
Даже на последните топли есенни дни не мога да се нарадвам като хората, като знам какъв студ захваща изведнъж.
Не е моят сезон това  Naughty

# 31
  • Мнения: 6 164
Нормално, и при мен е така.
Май на зимата се кефят само скиорите и сноубордистите...

# 32
  • там от където съм
  • Мнения: 1 073
Предполагам,че повечето са в такава депресия не е приятно изобщо дори,но какво да се прави сезон неможем да го пропуснем за жалост!Аз си мисля как идва Коледа и как всичко е едно такова празнично......Обичам да купя подаръците,да завали сняг,а в къщи едно топличко и хубаво с малката и мъжа ми абе идилия!

# 33
  • Houston, TX
  • Мнения: 15 794
като пека нещо във фурната , в тавата слагам хартия за печене, после събирам само хартията и не си ихрая да търкам загорели съдове;
когато пека на скара , в тавичката слагам алунибиево фолио и сол и всичката капеща мазнина отива в буклука;
като режа пресни подправки ги оставям за ден два да поувехнат и след това ги слагам във фризера, така листенцата не се слепват;
за полиране на сребърни бижута-паста за зъби;

# 34
  • Мнения: 3 248
Много съм зиморничава. Но чак да се депресирам от времето - не. Някакси изведнъж и много рано тази година дойде зимата. Tired

# 35
  • Мнения: 1 860
като пека нещо във фурната , в тавата слагам хартия за печене, после събирам само хартията и не си ихрая да търкам загорели съдове;
когато пека на скара , в тавичката слагам алунибиево фолио и сол и всичката капеща мазнина отива в буклука;
като режа пресни подправки ги оставям за ден два да поувехнат и след това ги слагам във фризера, така листенцата не се слепват;
за полиране на сребърни бижута-паста за зъби;
smile3506

# 36
  • Bristol
  • Мнения: 9 366
като пека нещо във фурната , в тавата слагам хартия за печене, после събирам само хартията и не си ихрая да търкам загорели съдове;
когато пека на скара , в тавичката слагам алунибиево фолио и сол и всичката капеща мазнина отива в буклука;
като режа пресни подправки ги оставям за ден два да поувехнат и след това ги слагам във фризера, така листенцата не се слепват;
за полиране на сребърни бижута-паста за зъби;
smile3506
Идеално се вписа в темата ти  Mr. Green

# 37
  • Мнения: 1 860
като пека нещо във фурната , в тавата слагам хартия за печене, после събирам само хартията и не си ихрая да търкам загорели съдове;
когато пека на скара , в тавичката слагам алунибиево фолио и сол и всичката капеща мазнина отива в буклука;
като режа пресни подправки ги оставям за ден два да поувехнат и след това ги слагам във фризера, така листенцата не се слепват;
за полиране на сребърни бижута-паста за зъби;
smile3506
Идеално се вписа в темата ти  Mr. Green
smile3521Поне се посмях от сърце, а и научих няко хитринки.  Wink

# 38
  • Стара Загора
  • Мнения: 1 715
ей, я по-ведро! Grinning
ами ако нямаше интернет?


Ей виж ....това си е повод за депресия...    moresmile

# 39
  • Мнения: 6 461
Аз обичам всички сезони smile3502.
Не ме  притеснява ,че е студено  typeuu

Общи условия

Активация на акаунт