Как пил.гърди да не стават сухи?

  • 28 189
  • 16
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 462
Еххх да му ... EmbarassedВсичко ми се изтри .... Sad
Приготвям ги в тази марината :
Майонеза , чесън, горчица, чер пипер, чубрица и соев сос .Оставяте месото в маринатата и след това ги мятате на скарата или оребрения тиган .
Стават невероятно вкусни и многооо крехки !
Да ви е сладко и наздраве !
Чакам отзиви !!! Wink

# 16
  • Бургас
  • Мнения: 6 326
В 90 % от случаите мажа пилето с горчица от предния ден. Става доста вкусно Simple Smile

Преди няколко дена пробвах този вариант,и то непосредствено преди готвене ги намазах с горчица и соев сос и добавих към картофите в тавата ,които бях подправила с розмарин,черен пипер,сол, червен пипер  олио и действително станаха не само крехки,но и много вкусни.Срам  Embarassed,защото знам за  горчицата от няколко години,но досега не се осмелявах да пробвам, просто този път нямах време и импровизирах,то пък взе ,че излезе сполучливо

Общи условия

Активация на акаунт