За сухите супи иде реч, скучно а?
Имам един спор със "свекървата". Жената на всичко слага вегета и всякакви подправки с натриев глутаминат. Каквото реши да готви - ръси в огромни количества. Домашната супа доста често бива "овкусена" с някакво бульонче или суха супа в допълнение. Аз лично съм против.
Кажете сега - използвате ли сухи супи и колко често? Ако да - защо? Какви са им предимствата? На мен ми се е случвало при спешен случай и когато не ми се занимава с нещо друго, също на разни хижи и пътешествия. Има ли хора от вас, които са твърдо против и защо?
Замисляли ли сте се за хранителната им стойност, вкуса, цената и прочие? Знаете ли какво има вътре и храните ли детето си с тях? Свекървата прихваща всичко от рекламите и всичко купува, за да пробва..хаха... Хайде убедете ме вие, че са хубаво нещо, по-точно тези,които са им фенове.
Търсачката не работи и не знам имало ли е подобна тема.