Какава дъска за рязане ползвате?

  • 5 983
  • 57
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 2 019
Дъската си я купих докато живеехме в Молдова. В гугъла намерих това http://www.berghoff.be/homepage.php?lang=russisch
Прегледах го на бързо, но представителство за България не видях, което е доста странно при положение, че има в Македония дори. Дали се предлагат продуктите им в някой магазин не съм се интересувала. Дъската също не я видях, освен да снимам моята Simple Smile
А иначе начуквам си пържолите на нея без проблем.
Преди време в едно кулинарно предаване мъжът ми чул, че най-добре е да се използват стъклени дъски, тъй като на дървените и пластмасовите се задържат бактерии и веднага ми купи.

# 16
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Ето това са стъклените дъски- да не си помисли някой,че са картини. Laughing
http://www.borner.ru/glass

# 17
  • Мнения: 1 152
Ето това са стъклените дъски- да не си помисли някой,че са картини. Laughing
http://www.borner.ru/glass
Хе-хе това ме разби!  newsm62 Красиви стъклени дъски за рязане!

# 18
  • Мнения: 658
Мммм, страхотни са Peace аз също бих си взела, но засега ползвам дървена

# 19
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
  • Мнения: 13 650
Дървена.....

в една от книжките "Какво ви очаква през......" пише, че по  дъските за рязане се развивали много микроорганизми .......затова трябвало хубаво да се мият с гъба и препарат ( и после заедно с храната вероятно хапваш и препарат )...... но пък в дървото се съдържало нещо, което убивало тези организми ......

# 20
  • в зоната на здрача
  • Мнения: 2 241
За пръв път чувам за стъклени дъски,че и какви са красиви...
А аз се мъча с една дървена и една пласмасарка-менкам си ги,а ако знаете от кога искам да ги изхвърля...
А сега кажете къде се продават такива в София да ида да купя.

# 21
  • Мнения: 634
Е тук наистина всичко може да се намери Laughing дървена

# 22
  • Има много детски смях.
  • Мнения: 3 152
Моята стъклена си е прозрачна.
А месо на нея така и не се осмелявам да чукам, за месо- дървена!  Peace

# 23
  • Мнения: 13 191
Дървена. От дядо ми, който е лекар, пък и от един доцент по химия знам, че не бива да се съхраняват хранителни продукти в пластмасови съдове. Най-лошо е положението с олиото в такива бутилки, защото мазнината разгражда пластмасата и отделя канцерогенни продукти.

# 24
  • Балчик
  • Мнения: 9 220
Ами,че то няма вече олио в стъклени бутилки- имаме ли избор ?

# 25
  • Мнения: 1 558
Пласмасови, много са ми по-удобни от дървените.

# 26
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
  • Мнения: 13 650
Ами,че то няма вече олио в стъклени бутилки- имаме ли избор ?

зехтините са.......

# 27
  • Мнения: 992
Пласмасова

# 28
  • Мнения: 2 922
Използвам различни видове, в зависимост от това какво ще режа.

Аз също. На пластмасовата режа основно лук.

# 29
Дървена. Имах и пластмасова, но при рязане се режеха и малки частички от пластмасата. Това ме накара да я изхвърля. smile3513 А дървената винаги мия с гъба и домакинска тел, така, че да се излъска.
Малко трудно бих се навила на стъклена, защото съм много "сръчна" и сигурно не би оцеляла за дълго при мен. newsm53

Общи условия

Активация на акаунт