Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Ноемврийска вещерска и спортна

  • 102 819
  • 3 341
  •   1
Отговори
# 3 300
  • Мнения: 5 751

Ох, личи ли си, че не ми се работи? Joy
А на мен 😀?
Пълна скръб е днес на работа! И от “коледната” колекция половината неща са за връщане, аман! Ама цените са в небесата!

# 3 301
  • sf
  • Мнения: 10 194
Ох, избутах и днес. Ще ходя след малко за зимни гуми, пфф.
Аз съм ходила в Милано два пъти, за по малко.

# 3 302
  • Мнения: 7 306
Бър, ти хубаво ще свидетелстваш, но броят на отметнатите страници за деня ще изпорти работата Simple Smile

Сис, какво връщане? Вие ще връщате стоката някъде или ви връщат онлайн поръчки? Всъщност, вие работите ли онлайн?

# 3 303
  • Мнения: 5 751
Тц, ние като бутик нямаме онлайн поръчки, но някои от фирмите, с които работим имат!

Връщам обратно във фирмата производител дефектни дрехи! Понеже коледната колекция е с пайети, пера, камъни и явно са бързали има много дефекти 😬

# 3 304
  • София
  • Мнения: 13 871
Aз на всякъде обичам да ходя. Истанбул в туристическата част е по-чист от доста европейски столици. Хората са много любезни и отзивчиви.
Точно в Турция най-малко съм усещала "балкански" манталитет. Дори в Хърватска е по-засилен. Аз лично никога не бих съдила за място, което не съм посещавала.
На почивка на All  Inclusive не бих отишла, просто, защото ни мина времето за подобни масовки.

# 3 305
  • тук и там
  • Мнения: 11 613
В Гърция таверните са пълни, даже на места трябва предварителна резервация, щоти иначе не можеш да се вредиш . Ако не заради храната,плажовете  и синьото прозрачно море, за какъв дявол ще ходиш в Гърция?
В Барселона също храната означава много, има и кофти туристически заведения, но има и страхотни рибни таверни.. Личи си колко обичам храната, нали? Та салам и лютеница -друг път.Точно в Гърция и Испания -храната е главна  част и от туризма и от почивките.
Аз за това и на Италия се каня много.Не съм ходила, за съжаление, но и това ще стане.

Нищо не съм готвила за тази вечер, има някакъв боб и шницел в хладилника от предни дни. И един пакет кайма-но не съм намислила какво да го правя. Може едни спагети да завъртя, тематично .Grinning

# 3 306
  • Мнения: 7 306
Съгласна съм, Кайсийка, и аз така мисля.

Аз одеве накиснах бобец - тематично, по случай днешния Андреевден. Ако има празнуващи, да са живи и здрави. Хлябът ми е готов, някаква салата трябва да измисля само.

# 3 307
  • Мнения: 6 312
Един боб има в хладилника от неделя.Дали си брои 🫣🤣🤣🤣
Пилешка супа,гювечета-едните постни 😁,другите с пилешко.Идните дни не съм дежурна по готвене 😂
Абе,дали се похвалих 🤣🤣🤣,че в крайна сметка резервирах желания хотел 😁.Ще тестваме Шефа на дълъг път.От сега е ентусиазиран.А батко му си чака Доспат,щото ще вземе и негов приятел.А ние с баща им ще чакаме още някоя година,та да ходим където и когато си поискаме 😂

# 3 308
  • София
  • Мнения: 10 364
Хаха, и аз варя боб днес.
Навсякъде, където ходя, го удрям на кулинарен туризъм. За Франция не ми се мисли, от леща до агнетата, дето пасяха солена трева в Бретан (ъъъ, или в Нормандия беше). Италия? Ау! Гърция, Турция. Дори в Германия го удрям на вълча диета - вурстчета, сурова кайма и бира. Най-не се разбрах с храната в Хърватска и Чехия, но пък чешката бирата компенсира всичко. Сега съм на вълна северна кухня.

# 3 309
  • тук и там
  • Мнения: 11 613
СьоНга? Имаме едни финландци , все риба и зеленчуци ядат, понякога и с ориз или картофи. И май не ползват почти подправки.Слаби , руси до бяло, и високи   като манекени-и майката и децата. Също само био плодове купуват и бял хляб не комсумират. Малко ядат, не като нас..Confused

# 3 310
  • София
  • Мнения: 10 364
А, значи не съм за там. Аз ям много. Joy

Ей това си прелиствам за тия дни и си правя сметката кога и какво да приготвям.

Бързо, лесно, вкусно!

# 3 311
  • Мнения: 7 306
Ренко, ти уж отиде да дремнеш, пък през това време резервации си правила Simple Smile

Ох, как се наяждат тия хора без хляб? Да вземат да разкрият тайната, да я прилагам и аз.

# 3 312
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
  • Мнения: 39 117
помагайте! канени сме на Андреев ден. жената каза нищо да не нося - имало торта, имало салати, имало ядене..., ама аз не мога така.
от шкафа падна пакет царевично ... нещо. или е брашно или е грис. но е царевично съ сигурност, има нарисувана царевица.
та, с една дума, рецепта за качамак.
имаме българско сирене, имаме и масло.

а за качамак никой няма да се е сетил Wink гаранция.

# 3 313
  • Мнения: 8 888
Ох, за това я мечтая Италия! Много съм мерси на систър за Милано, тя знае,че ми носи огромна радост.
   Обаче- опитвам се да се ориентирам в темата ,ама нищо не разбирам. Линкове, ама те повечето на италиянски. Опитвам се да помогна на систъра с организацията,защото имам повече време да ръчкам в нета от нея, ама не знам колко е нормалната цена за нощувка на 4 възрастни.Опитвам се да се ориентирам в кой район да търсим апартамент , и с тва не се справям.И се чувствам тъпа .
   Донси,ще ти пиша на лично.
  ДобрЕ, около 800 мл вода и половината пакет, напр. Подсоляваш водата, завира, дръпваш и добавяш на тънка струя брашното, като бъркаш непрекъснато.Връщаш на котлона да клокне, да почнат балончета да излизат. Аз редя ред качамак, масло,сирене ,червен пипер.И пак качамак, ....завършвам със сирене,масло и червен пипер.
   В този край при нас някои го ядат с кисело мляко и му викат керкелек.

# 3 314
  • Мнения: 5 751
Боб и за нас имаше 😕! Беболина се намръщи и правих картофки във фраера!

Кайсия, скандинавците са ми слабост. Високи, руси, синеоки и красиви, като от друга планета!

Бърд, аз ям без хляб не помня от кога! Не че не обичам, напротив! Глутенова чувствителност и суета!

Общи условия

Активация на акаунт