Лидл 183 - Априлска великденско-предпразнична

  • 61 410
  • 824
  •   1
Отговори
# 435
  • Мнения: 2 581
И при нас имаше патладжани по левче килото. Взех кило и половина. Без семки и не горчаха много.

# 436
  • Мнения: 4 610
Здравейте някой купувал ли е такова пиле с марината , имат и джолан, да ми каже с или без найлоновия плик се пече?

# 437
  • Мнения: 10 306
Без плика, разбира се, слага се в подходящ съд и за около 20 мин. във фурната е готово.

# 438
  • Мнения: 4 610
Без плика, разбира се, слага се в подходящ съд и за около 20 мин. във фурната е готово.
Понеже често слагам в плик за печене бутче със зеленчуци и си помислих, че и този е такъв.

# 439
  • Мнения: 10 306
Просто така ги опаковат заради маринатата. Тази на мен леко сладни. Повече ми допада пуешкото от американската седмица (май е единственото от нея, което харесвам изобщо).

# 440
  • Мнения: 2 579
Елена, на кутията си пише да се разопакова, после да се стопли и тогава да се хапва.

Мини козунаци не съм виждала при нас, тази година има ли ги изобщо или не?

# 441
  • Мнения: 69
Здравейте някой купувал ли е такова пиле с марината , имат и джолан, да ми каже с или без найлоновия плик се пече?


Отвратително е, не толкова консистенцията или сладникавия вкус а някаква силно натрапчива подправка, която не мога да я свържа с храна. А аз дори взех 2....
Ясно ми е, че с подправките е въпрос на вкус, но това със сигурност няма да се хареса на повечето хора.

# 442
  • Мнения: 3 968
На мен много ми хареса дърпаното пиле.

# 443
  • Мнения: 4 610
На мен ми хареса, но сънът ми каза, че е изкуствено... А взех и джолан..
Патешкия пастет от Делукс е много хубав, но на етикета пише съвсем малък %патешко.

# 444
  • shumen
  • Мнения: 18 139
Вкъщи не се одобри точно заради подправките.

# 445
  • Мнения: 10 306
Вкъщи като цяло се харесва пилешкото дърпано, месото е крехко, но на мен също нещо в самите подправки не ми е по вкуса, особено това, че сладни.

# 446
  • Мнения: 1 877
Това със сладненето в месото и храните е отвратително.
Принципно говоря, а не конкретната кокошка която не съм пробвал.

# 447
  • Мнения: 10 306
Въпрос на вкус - в някои стани харесват точно такова нещо, но със сигурност и за мен не е предпочитано такова подправяне. Мини-джолани имаше в алпийската седмица, те бяха доста по-добре мариновани (спрямо личните ми вкусови предпочитания).

# 448
  • Мнения: 61
Забелязах, че всички майонези са с рапично олио. Дали отдавна е така? Имам спомени, че е имало и със слънчогледово олио.

# 449
  • Мнения: 10 306
Не са всички, но май повечето в Лидл са все такива. От други магазини купувам със слънчогледово масло.

Общи условия

Активация на акаунт