Кашкавал кога???

  • 13 856
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
  • Мнения: 11 340
Цитат на: Petinka
(щото нашта убавица и мандарини беше почнала да хапва)!


Аз пък давам на Мони мандарини от месец поне - много ги обича и нямаше никакви реакции. И ние почнахме затова - иска да яде всичко, което ядем ние.
Кашкавалът е добра идея - аз давам попара от 3 месеца, след като е нямало реакции към сиренето, логично ми се струва и към кашкавала да няма?!

# 16
  • Мнения: 1 517
Добре де, но не трябва ли да се обезсоли кашкавалът по някакъв начин?

# 17
  • Мнения: 830
Аз никога не съм обезсолявала кашкавал . Преди много хубав беше на Млечен път - Стара Загора , сега май е променен .
Пак ще кажа че аз намирам "Роса" за много добри и не са солени .
Давала съм и " Гауда " от Родопа Милк .  Всичките им кашкавали са на абсолютно ниво ,   защото се правят по швейцарска технология , процеса се следи стриктно , както и контрола на суровините е стриктен . Не знам дали ги има навсякъде , тук ги има в Била например .

Общи условия

Активация на акаунт