Ако не сме пазарували има: маргарин (чудим се в момента дали да не минем на масло).
Ако сме пазарували има поне още: сирене Дунавия, кашкавал, кремвирши, понякога лютеница или майонеза, кисело мляко (събота и неделя + прясно мляко), яйца, кетчуп, соев сос (понякога чеснов сос, рядко горчица), салата по долната рецепта.
В замръзващото отделение (ако сме пазарували): пакети замразени зеленчуци различни миксове - за бърза вечеря ако няма друго (не готвим много).

Да ви споделя за салатата (зелена салата или маруля, така и не им хванах разликата, обикновено соча с пръст и кавам "Едно такова и едно такова"  Embarassed ) как най-добре се съхранява (една колежка ме светна).

Измива се и се нарязва по обичайния начин. Слага се в "този уред, забравих му името, с който се маха водата от спагетите" в мивката или просто в налонова торбичка с дупка отголу на сушилника за чинии - да поседи поне 10-15 минути, за да се отцеди максиамно водата. След което се слага в пластмасова кутия с плътно затварящ се капак и в този си вид се съхранява поне 2-3 дни без проблем в халдилника - готова за овкусяване и сервиране. Може и в найлоновата чантичка, но издържа по-малко.