гледахте ли Тази сутрин по БТВ?

  • 1 855
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 9 095
ние в Търново вземаме на Боженци, в крайна сметка обърнете внимание на видовете млека които са ползвани в сравнителния тест, не са включени всички марки Peace

# 16
  • Мнения: 3 647
Ще го потърся това Герма, но лично аз за пръв път чувам за такова мляко  Thinking
и аз
в статият  научих за него
но в темата за млечно- киселата  диета  има доста момичета който казаха че е много  добро - като едновремешното в стъклените бурканчета - утре съм на лов из Варна да го търся
  bouquet

# 17
  • Мнения: 9 095
чак на лов, има го в Пикадили в едни сини и розови кофички с малко неправилна форма, дано не излезе като реклама Peace

# 18
  • Мнения: 3 647
чак на лов, има го в Пикадили в едни сини и розови кофички с малко неправилна форма, дано не излезе като реклама Peace
  Peace  е  значи утре ще се пазари от там
мерси за инфото мила
 Hug

# 19
  • София, Борово
  • Мнения: 1 773
абе хора, това само показва съдържанието на 2 бактерии в млеката, а не качеството му.
различните производители използват различни бактерии в различно съчетание, което прави вкуса и гъстотата на млякото.
Отделно си мисля, че е редно да направят сравнение на хигиената в заводите, където се произвеждат млеката.

# 20
  • Мнения: 3 647
абе хора, това само показва съдържанието на 2 бактерии в млеката, а не качеството му.
различните производители използват различни бактерии в различно съчетание, което прави вкуса и гъстотата на млякото.
Отделно си мисля, че е редно да направят сравнение на хигиената в заводите, където се произвеждат млеката.
именно - колко  е количеството на живите бактерии -  данон са много "вкусни" ама не може да се ползва за закваска - за мен е важно количеството на живите бактерии - аман от  консерванти и подобрители - аз гледам да избягвам  химийте колкото мога -  въпрос е   на личен избор

  bouquet

# 21
  • Мнения: 4 916
абе хора, това само показва съдържанието на 2 бактерии в млеката, а не качеството му.
различните производители използват различни бактерии в различно съчетание, което прави вкуса и гъстотата на млякото. ....

Точно тази бактерия е най-важната, тя подквасва млякото. Другото е йогурт, няма нищо общо с киселото мляко.

# 22
  • Мнения: 1 986
  Аз купувам Елена Плюс и Боженци Peace

# 23
  • Мнения: 184
аз купувам бор-чвор Wink пършевица и др.такива

а данон ги избягвам упорито, както и тяхното "на баба" дето крият, че е тяхно


веднъж майка ми също пробва да закваси мляко с данон. резултатът беше лигава като сопол разтеглива слуз, която изхвърлихме Laughing

# 24
  • Мнения: 9 095
това за което се говореше по Бтв беше че меда и млякото са най- полезните продукти за човешкия организъм, за меда не казах нищо съществено но комкретно за млеката се говореше че само 3 марки кисело мляко имат съдържание на лактобациликус булгарикус и затова се разрових и открих тези неща, оттам нататък някои може да купуват млякото по вкус, ние си държим на полезността Peace

Общи условия

Активация на акаунт