"Златно" зеле

  • 7 771
  • 29
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 9 109
Лео, страхотна рецепта   bouquet  bouquet От кога се опитвам да направя такова хубаво изглеждащо златно зеле и все не успявам.

# 16
  • Мнения: 1 906
Зелето не остава ли малко твърдичко  newsm78 (заради бързото приготвяне).

# 17
  • Мнения: 1 116
Лео, страхотна рецепта   bouquet  bouquet От кога се опитвам да направя такова хубаво изглеждащо златно зеле и все не успявам.

Липсва ти любовта към зелето Пеп-чо, а и само Лео ги може такива "златни" и "страхотни". Wink

# 18
  • Countryside
  • Мнения: 11 629
От снимката бих го нарекла златното зеле на Лео

 Laughing Мислех да го кръстя "златно", ама реших, че много злата ще станат вече Laughing
Нека , нека има злата нека са много ние ще похапваме, мдам Mr. Green
Лео сега насериозно, мерси за рецептата отдавна се каня на прясно зеле  Hug

# 19
  • Мнения: 377
И майка ми прави подобно, но първо запържва малко кайма и после слага и зелето. Става много вкусно.  Peace

# 20
  • София
  • Мнения: 545
Вегета тук вегета там ... ами не е ли вредна тая Вегета ... newsm78

# 21
  • Мнения: 804
Вегета тук вегета там ... ами не е ли вредна тая Вегета ... newsm78

Ако е вредна,значи нашето семейство първо ще умре от нея. Едва ли има манджа,на която да не я слагам...  Peace

А иначе рецептата на Лео адски ми хареса,чак ми потекоха слюнки...  Hug При първа възможност ще я пробвам.

# 22
  • Мнения: 3 268
Вчера направих зелето и семейството ми бе във възторг.но внесох малки промени като добавих свински джолан.Сварих добре месото до пълна готовност,като в бульона добавих зеленчуков и телешки на Маги и накрая настъргах два домата.Отделно пригатвих зелето точно като Лео,сложих го в тавичка,добавих месото и залях с бульона,колкото да се покрие.Бум във фурната за 40 мин и стана мамма миа.  chef

# 23
  • Мнения: 6 461
Лео
  bouquet
Много вкусно стана.
Наистина варените яйца придават невероятен вкус.
Всъщност ,когато го сервирах ,го поднесох с топка  заквасена сметана.

# 24
  • Мнения: 3 268
А как точно и кога слагаш яйцата?

# 25
  • Мнения: 6 461
А как точно и кога слагаш яйцата?
Аз яйцата ги сварих и накълцах на ситни кубчета.
Добавих ги на края.

# 26
  • Мнения: 3 268
Мммм,ще пробвам.Мерси!

# 27
  • Мнения: 9
Прекрасно изглежда - ще пробвам и ще те поканя!

# 28
  • Мнения: 814
Тъкмо ми се беше прияло прясно зеле и открих златната рецепта на Лео. Много обичам да приготвям бързи вкуснотийки и това ще сервирам днес за вечеря.

# 29
  • Мнения: 1 352
Вярвам, че е чудесно, но тук- ФР зелето е като дървено Embarassed, зелките са малки и твърди като гюллета. Confused
Знам за какво говориш Stop. Готвила съм такова зеле само веднъж, с пилешко. Сложих суровото пилешко заедно със зелето. След около час вече пилешкото се беше разварило, а зелето все така си стоеше като дърво. Това зеле е перфектно само за туршии.

Та, исках да ти кажа, провери по бакалиите продават едни малки зелки, които не са кръгли, а по-скоро триъгълни. Те са като нашето си зеле, готви се бързо и е вкусно.

Общи условия

Активация на акаунт