Невероятно вкусна закуска Хачапури.

  • 26 081
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 119
Много е вкусно и лесно за приготвяне!

# 31
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Имам въпрос: Дали би станало с краве масло вместо маргарин, защото избягвам изкуствените храни?
Става да, с мас също става  Peace.

# 32
  • Мнения: 287
Имам питане - задължително ли е в тефлонов тиган да се пекат?

# 33
  • Мнения: 834
 Веднага след като се омеси ли се слага в хладилника ?

# 34
  • Мнения: 2 018
Пекат се в тефлонов тига,  за да не залепнат!  Peace
Относно хладилника - мисля, че да, веднага за да може да се стегне.

# 35
  • Мнения: 1 906
Колко дни може да се съхранява тестото в хладилника?

# 36
  • Варна
  • Мнения: 2 576
Колко дни може да се съхранява тестото в хладилника?
Аз съм го съхранявала най-много седмица, но след това има малко странна миризма (леко кисела).

# 37
  • Мнения: 1 906
Колко дни може да се съхранява тестото в хладилника?
Аз съм го съхранявала най-много седмица, но след това има малко странна миризма (леко кисела).
Четох в руски сайт, че леко киселата миризма се премахва, като предварително в брашното се сложи не гасена сода  Thinking . Не съм опитвала!

# 38
  • Мнения: 2 092
Правих ги преди 2дни с мас да пробвам,но на мен лично ми дойдоха мазни,може би наполовина ако бях сложила само по-добре щеше да се получи! Е,няма ги вече де,изядоха се Laughing

# 39
  • Мнения: 351
Таниела,
благодаря ти за рецептата. Аз замесих тестото и го забравих 3 дена в хладилника, тази ве4ер набързо на око му прибавих натро6ено сирене, понатиснах тук там, оформих не6то като мекици и ги опекох на ре6етката в пе4ката. Станаха разко6ни, имат вкус на кроасани, утре отново 6те меся

# 40
  • Мнения: 161
Таниела, много хубава рецепта, благодаря   bouquet

Добре, че си предупредила да не се добавя брашно, защото в началото тестото ми изглеждаше доста рядко. Направих ги със сиренце за закуска и детенце (което е доста злоядо и не яде сирене) си взе даже и за училище.  Party

Общи условия

Активация на акаунт