Най - хрупкавите тиквички!

  • 55 990
  • 94
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 3 622
Всички в къщи много обичаме тиквички, така че с удоволствие ще ги направя по твоя начин. Благодаря ти Буболина  Hug

# 31
  • Countryside
  • Мнения: 11 635
Буболина, Буболина ставам ти фен на кухнята.  Особено след картофките и тази рецепта  Laughing
И аз, и аз  smile3521
Довечера ще се пробва , ще докладвам за резултата  Mr. Green

# 32
  • Мнения: 2 152
Току що си ги изпържих, направих сос с кисело мляко,копър и чесън, но без майонеза, за да не е тежък...
Страхотни са, толкова са вкусни, хрупкави,мм...
Благодаря Буболина, за невероятната рецепта.  bouquet

П.С. Утре ще изпробвам и картофките ти Heart Eyes

# 33
  • София
  • Мнения: 1 423
Изглеждат много апетитни. За съжаление много мразя да пържа.
Обичам ги иначе.
Режа ги на колелца, малко сол, олио, разбърквам и във фурната. Разбърквам от време на време.

И аз така ги приготвям, но ще пробвам и рецептата на Буболина. Благодаря   bouquet

# 34
  • Мнения: 2 082
скоро в едно заведение ядохме тиквички и патладжан,пържени с царевично брашно.направих ги и станаха вкусни и интересни.режат се малко по-тънко,за да станат хрупкави

# 35
  • Mediterraneo
  • Мнения: 38 468
Онзи ден правих такива тиквички по препоръка на моя приятелка. Пържих ги във фритюрника, а маслото ми изобщо не почерня  Peace
А полети с кисело мляко с чесън стават още по- божествени   chef

# 36
  • Мнения: 634
Пробвай да ги изпечеш в тефлонов тиган или на скара, стават обийствени, без мазнина, без брашна и леко хрупкави и ухаещи на гъбки.
И аз така ще пробвам Peace

# 37
  • Мнения: 526
Благодаря на Буболина за страхотната рецепта.Утре ще направя тиквичките по този начин.Само като видях снимката и...направо трябва да си вържа лигавник.
  bouquet

# 38
  • Мнения: 2 152
Пробвай да ги изпечеш в тефлонов тиган или на скара, стават обийствени, без мазнина, без брашна и леко хрупкави и ухаещи на гъбки.
И аз така ще пробвам Peace
Да, аз ги изпържих в тефлонов тиган и станаха разкошни.Единственото кофти е, че при ваденето на тиквичките с вилица, съм надрала тигана Whistling

# 39
  • София
  • Мнения: 4 590
О, задължитено ще пробвам. Simple Smile Вкъщи много обичаме пържени тиквички.
Благодаря за съвета.  bouquet

# 40
  • Варна
  • Мнения: 10 799
Днес ги направих. Наистина олиото не почерня.

# 41
  • Мнения: 1 564
Направих ги и наистина станаха хрупкави.Буболина   bouquet

# 42
  • Мнения: 526
Да отбележа и аз,че станаха страхотни-отвън хрупкави,а вътре мекички и сочни.Досега такъв ефект не бях постигала.А толкова ги обичам...Благодаря пак на Буболина,че ни открехна на тая малка хитрина  bouquet

# 43
  • Universe
  • Мнения: 1 556
Още една идея към тези вкусни тиквички Peace. Можете да добавите към брашното  И малко червен пипер - така стават с още по-вкусна, хрупкава и златиста коричка.
Да Ви е сладко  chef!!!

# 44
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
А кое е различното от досега приготвяните от вас тиквички?
   В смисъл - аз винаги ги правя така, пък олиото почернява. Аз ли не вдявам някоя тънкост?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт