Най - хрупкавите тиквички!

  • 55 988
  • 94
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 22 867
Буболина, страхотна рецепта! Както и тази с картофките.  bouquet  bouquet  bouquet Само дето нарязах тиквичките на кръгчета, а не по дължина, и пържих по-дълго време, но резултатът си заслужаваше.

Ами пусни още някоя такава рецепта, не може само две да имаш. Embarassed

# 61
  • София
  • Мнения: 4 423
Ех, много хубаво изглеждат - браво! Hug
Радвам се, че ви харесват, имам доста такива рецепти, но искам да ги публикувам със снимка, тогава ще ги пусна  bouquet

# 62
  • София
  • Мнения: 6 011
благодарности за рецептата и от мен!
За пръв път правя хубави тиквички.Много съм горда bowuu

# 63
  • Стара Загора
  • Мнения: 2 521
Буболина, специални поздрави от мъжа ми за рецептата.   bouquet  bouquet  bouquet
Станаха супер.

# 64
  • BABYLAND
  • Мнения: 3 409
КИСА и КРЪЦКЕ, мерси за обяснението.    bouquet Явно това е чалъма .

# 65
  • София
  • Мнения: 4 423
 Embarassed, балгодаря, радвам се, че са ви харесали  bouquet

# 66
  • Мнения: 836
Вчера ги направих! Стават чудни! Буболина, много благодаря!  bouquet

# 67
  • София
  • Мнения: 10 858
Да, разкошни! Буболина страхотен чалъм  bouquet

Следващият път ще ги нарежа натънко и ще пробвам дали ще станат като чипс, за мезенце Mr. Green

# 68
  • Стара Загора
  • Мнения: 526
И аз ги направих по този начин - наистина са много вкусни, и освен че не загаря олиото, не поемат почти никаква мазнина, за разлика от другите начини на пържене.

# 69
  • Тайна, майна
  • Мнения: 235
Всичко, което се пържи оваляно в брашно, го правя така. Използвам найлонова торбичка, в която слагам брашното, на няколко пъти (според зависи от количеството) слагам от това за пържене - тиквички, патладжани, риба, разтръсквам, за да се обрашнят хубаво и нареждам на табла. Изчаквам докато брашното "попие", т.е. да не белее по повърхността, и тогава пържа. Вярно става много бързо и олиото не почернява.

# 70
  • Мнения: 182
Точно същия чалъм ми каза и мъжа ми вчера - ама от къде го е чул не ще да казва... а пък то ...форумчето Joy...
/мъжът ми е готвач, но точно това не го е знаел преди това, призна си/

# 71
Това е откраднато от Звездев, за тези които не искат да чакат 30 мин. Тиквичките се нарязват и се поставят в студена, солена вода. Мокрите тиквички се овалват в брашно и след това се потапят oтново във студена вода (  отделна купа от тази с нарязаните) и след това се пържат.

# 72
  • София
  • Мнения: 4 423
Ами не е от Звездичко госте, от една баба е Twisted Evil
Ти пък се регистрира специално ли? Thinking

# 73
  • София
  • Мнения: 6 011
Буболина,не се пали!
Госта е написал постинга си леко неграмотно.Не иска да те напада.Има впредвид,че рецептата,която той/тя предлага е копната от Звездев,не твоята!

# 74
  • Мнения: 4 370
Вчера пържих тиквички за първи път във фритюрника и бях хваната в измама от мъжа ми.  Grinning Сега виждам тези и мисля да му се реванширам като ги направя. Изглеждат страхотно, а и като чета какви отзиви има....

Общи условия

Активация на акаунт