Динени кори

  • 9 448
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 595
Вдъхновихте ме и забърках това сладко(по първата рецепта).
Сложих ромова есенция.
На вкус...бива,но аз по принцип не обичам сладко.
Направих го заради прословутите "стъкълца"!
Така ли трябва да изглежда?

http://images19.snimka.bg/003700784-big.jpg

# 16
  • Мнения: 526
amrianka,страхотно се е получило!Аз не съм правила още,но се замислям да сваря една доза Rolling Eyes
Тъкмо имам налице кори.

# 17
  • Тайна, майна
  • Мнения: 235
"Стъкълцата" са страшно ефектни.
Никога досега не съм варила никакво сладко, но ще взема и аз да се пробвам - изглежда много интересно.

# 18
  • Мнения: 3 622
За първи път чувам за сладко от динени кори, но много ме заинтригувахте защото аз обичам да си хапвам всякакви сладка.  Wink Ще го пробвам

# 19
  • Мнения: 157
Интересно.
А има ли значение дали корите са от по-дебелите или по-тънки, абе накратко - има ли значение сорта на динята?

# 20
  • Мнения: 491
Обадих се да питам баба ми, че тя е правила преди време. Ставало от всяка диня, тя го правила от Мичуринки и Черни дини.

# 21
  • постоянно
  • Мнения: 7 123
Заинтригувахте ме с това сладко- никога не бях  чувала за такова.....
Иначе за трушията- аз съм яла такава с дини( маика  слагаше в бидончетата  с трушия по някоя друга малка зелена  динка)- спомням си че първо те свършваха - значи са били хубави.Но това както казах беше  с малки зелени динки.....
Ще взема да спретна и аз едно сладко  Hug
Вили

# 22
  • Мнения: 22 867
Бих направила това, но нямам диня.



Ето го стъпка по стъпка.

# 23
  • постоянно
  • Мнения: 7 123
Боже лабрекс,
 от къде  ги вземаш тези чудесии .... потресена съм,,, това е произведение на изкуството....
Вили

# 24
  • Мнения: 22 867
Боже лабрекс,
 от къде  ги вземаш тези чудесии .... потресена съм,,, това е произведение на изкуството....
Вили

От руски кулинарни форуми. Сложила съм линкове. А колко още неща имаааа................

Общи условия

Активация на акаунт