жито

  • 1 729
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 1 283
Когато е сварено, част от житото се пасира,прибавя се към останалото и тогава се добавя малко размито във вода нишесте( все пак е ашуре, а не нишестян крем). Не забравяй да го ароматизираш.
Правя го точно като Биляна 69 thumbsup

# 16
  • Мнения: 1 267
аз ям често жито. по-скоро правя житна пречистваща диета ( имаше и такава тема). сварявам си 500 гр. това количество ми стига за 2-3 дни. подслаждам го с мед ( ако обичаш мед, това е по-добрия вариант пред захарта), прибавям и суров, нарязан плод, да речем сезонните сега ябълка, банан, може и цитрусов плод. може да го консумираш и с прясно мляко, ако харесваш или с компот, както предлагаш.

# 17
  • Мнения: 4 546
ама съм и аз една готвачка  ooooh! уж малко жито сложих, сега имам пълна до ръба тенджера   hahaha едва успях да сложа малко дюли от компот, орехи и ваниловото нишесте. сега чакам да изстине да видя какво съм си надробила  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт