Торта Дженовезе?

  • 4 066
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
AFRODDITA разгада ли рецептата вече или продължаваш да дегустираш? Mr. Green

# 31
  • Мнения: 5 500
AFRODDITA разгада ли рецептата вече или продължаваш да дегустираш? Mr. Green
Не, в момента се наслаждавам на оригинален Захер Mr. Green!

# 32
  • Мнения: 243
Извинявам се, не съм много компетентна откъм италианските манджорни, но......Правих торта за РД на сина ми и обикновен пандишпанен блат/разрязан на 2 или 3/ , залях с крем Пана кота, след което го оставих в хладилника да стегне. Трябва да ти кажа, че вкуса беше невероятен и консистенцията на блата беше същата, каквато я описваш ти - Афродита. Мисля, че може да направиш два пандишпанови блата, като на втория намалиш с 1 с.л. брашното, а вместо нея да добавиш какао и канела и да "сиропираш" блатовете с пана кота. След като бъдат оставени да стегнат в хладилника - украсяваш. Дано съм била полезна! А, по отношение на пана котата, рецептата я взех от форум Гответе с мен, но и тук мисля, се дискутираше. Успех!

# 33
  • София
  • Мнения: 1 210
Кажете коя рецепта ви трябва преведена от английски и ще се пробвам, че всичките ще отнемат доста време  Wink

Общи условия

Активация на акаунт