mu6muro4e, дано да видите, каквото сте си пожелали . На мен кафявата линия с предишната бременност ми се появи почти накрая и после доста дълго време след раждането не изчезна. Незнам от какво се появява
maria_yanutseva, горе главата и всичко ще е наред, ще видиш Те всички бебета са с големи глави
kristi_vg братовчедка ми е зъболекар и от нея знам, че може да оправиш малките кариеси, тези които са плитки и не достигат до нерв, през бременността. По-дълбоките било по-разумно да се работят след раждането.
oncheto, аз филето от бяла риба винаги го панирам и го пържа, иначе не ми е вкусно.
На мен наскоро ми се прияде прясна риба, че ми писна да купувам замразени филета пълни с лед. Купихме си чистена пъстърва и я приготвихме по ей тази рецепта. Направих я без бекон, но пак си облизахме пръстите:
Пъстърва с лозов лист и бекон
Продукти за 6 порции: 4 пъстърви, 8 лозови листа, 50 гр масло или олио, 200 гр бекон. За плънката: 1 глава кромид лук, 100 г печурки, 5 скилидки чесън, 50 гр орехи, щипка мащерка, сол, пипер.
Приготовяне: лозовите листа се бланшират за 1-2 мин. във вряла подсолена вода. Пъстървите се изчистват и измиват. В маслото (олиото) се задушават ситно нарязаният лук, печурките и чесънът. Добавят се орехите и се подправят с мащерката, солта и пипера. С тази плънка се пълнят рибите. Беконът се нарязва на дълги ленти и се завива спираловидно околовсяка риба. Парчетата пъстърва се загръщат в лозовите листа, а след това в алуминиево фолио. Пекат се на умерена фурна около 30 мин. Рибата се разопакова и се сервира със задушени картофи, гарнирани с копър и лимон.