Кри, тук съм вече и се радвам, че те заварвам даже с кило надоло - ти си ми светлия пример
Колко съм застреляна обаче... На подправката изчетох чинно какво съдържа - захар няма. Тя е такава суха - микс от треволяци разни образно казано. Даже сол няма в нея. Ама хич не се сетих да прочета на горчицата какво съдържа. Веднага ми хрумна да питам вас, вместо да проверя. За съжаление съдържа и захар и растителна мазнина и кво ли още не... явно ще прегрешавам утре с тази чаена лъжица горчица.
За киселото мляко знам, че е препоръчително да е 0.1%, но на вид (като консистенция) ми стои малко като нещо нишестено. Затова питах дали мога да продължа на това от 2% - то най се доближава до квасено в къщи мляко (и на вид и на вкус, пък и прокисва ако не го използваш навреме, а не като данона, който година след срока на годност е като купен вчера... )