Хариет, аз при свекъра не съм живяла , но когато ходихме на гости ядях каквото ми дадат и с каквито съдове - с такива хахаа грубо казано ....Обаче се ореантирах лесно.Те бяха мили и ако нещо се обърквах просто ми казваха , без грубости или поучителен тон.Правехме го на майтап даже.Стъклените съдове (чинии, тави) могат да се използват и за двата вида храна (месо и млеко) в отделни яденета разбира се.Аз много бързо свикнах , няма какво да се ошашавя човек, мислиш и това е.У нас си ги знам нещата , пък на гости като ида не се мотам из кухнята на хората, те си знаят в какво да сервират.Има много дето хич не спазват това и не им пука.Хариет, да знаеш в началото малко свекъра се страхуваха , че у нас си ще си правя каквото ща и когато идваха на гости само се споглеждаха дали не меся съдовете и приборите.Аз много се ядосвах , 'щото си знам , че не меша Бързо разбраха , че грешат и че си знам аз какво правя .Все пак идват хора , гости ....аз уважавах на хората традициите, пък и не е трудно.Ама им отне време да разберат тая работа, не много , но отне.А тези , които не спазват тях не ги е грижа така или иначе какво им слагаш и в какви съдове.Та , с 1 коршум 2 заека - аз да си спазвам та на всички да е добре.
Тука в пица Хът, Макдоналд'с, Бургер Кинг .... хамбургеритеса само с месо и салати без кашкавалчета и месо да речем, пицата е също само с кашкавал и маслини, гъби ...няма кашкавал с месца.Приспособили са бизнеса.В повечето ресторанти , където се сервира месно и млечно поне не е в една гозба , можеш да си поръчаш пица и после шишче да речем.Има ресторанти , в които обаче има гозби смесени.Месо със заливка от гъби и кашкавал.Това е нестандартно обаче и не е така масово.Има например пържолка , която идва с ориз до нея в млечен сос.Абе има всичко с две думи в Израел, няма забрани в храната и в алкохола.Въпрос на вкус е.
Момичета , лека ви нощ от мен и утре по едно голямо сърце , любовни тръпки и тям подобни розови работи Валентински някакви такива любовчийски