Яйце в дупка

  • 10 949
  • 53
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 7 419
  Тази рецепта съм я подслушала преди известно време у едни бабички в градски транспорт,оттогава ми е много любима! Laughing

# 31
  • Мнения: 1 799
Много благодаря за страхотната рецепта. Облизахме си пръстите. МАслото придава чуден вкус на цялата комбинация.
Ето и моята "калинка"  Laughing

ПП: Следващия път ще пробвам с домашен хляб с кашкавал и чесън.

# 32
  • Мнения: 655
у дома не е правена такава закуска,така че мерси много за идеята,мисля  че ще им е вкусно на всички вкъщи,защото много обичат яйца Simple Smile

# 33
  • Мнения: 407
Тази закуска съм я виждала преди много години да я приготвят в предаването "Чай" с Драгомир Драганов по канал 1. Никога обаче не съм я пробвала. И все пак мисля, че пържените филийки са си най-добрият вариант...е, въпрос на вкус Grinning

# 34
  • Мнения: 1 799
Ама аз днес ги направих за обяд. И са си супер. На вкус са много по-различни от пържени филийки и по-скоро са подходящи за основно ястие отколкото за закуска.

# 35
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Ще се пробва Hug.

# 36
  • Мнения: 2 433
Чудесна и лесна рецепта Hug
имам само едно питане - смятате ли че ще стане на фурна Thinking в къщи не ядем пържено...а така ме съблазняват....

# 37
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Направих ги, на мен и на мъжа ми много ни харесаха, но на дъщерята като й потече жълтъка, се отказа да  я яде Sad. Жълтъците на всичките филийки станаха рохки, има ли начин да станат по-твърди?Може би трябва да ги пържа повече, но пък филийките си бяха добре, дори малко препържих тази на дъщерята Simple Smile.

# 38
  • Мнения: 5 001
Направих ги, на мен и на мъжа ми много ни харесаха, но на дъщерята като й потече жълтъка, се отказа да  я яде Sad. Жълтъците на всичките филийки станаха рохки, има ли начин да станат по-твърди?Може би трябва да ги пържа повече, но пък филийките си бяха добре, дори малко препържих тази на дъщерята Simple Smile.
Ако искаш жълтъка да не се разтича...По-слаб котлон и като сложиш филийката веднага сложи яйцето в дупката.Като обърнеш филийката от другата страна,яйцето ще се запече и от там и няма суров жълтък...   bouquet

# 39
  • София
  • Мнения: 4 867
имам само едно питане - смятате ли че ще стане на фурна Thinking в къщи не ядем пържено...а така ме съблазняват....

И у дома не се пържи.
Би трябвало да станат и на тефлонов тиган, и на фурна.
Аз бих ги направила в пресата за сандвичи.

# 40
  • Пазарджик/Лондон
  • Мнения: 2 419
Направих ги, на мен и на мъжа ми много ни харесаха, но на дъщерята като й потече жълтъка, се отказа да  я яде Sad. Жълтъците на всичките филийки станаха рохки, има ли начин да станат по-твърди?Може би трябва да ги пържа повече, но пък филийките си бяха добре, дори малко препържих тази на дъщерята Simple Smile.
Ако искаш жълтъка да не се разтича...По-слаб котлон и като сложиш филийката веднага сложи яйцето в дупката.Като обърнеш филийката от другата страна,яйцето ще се запече и от там и няма суров жълтък...   bouquet

Благодаря ти, не се бях сетила да намаля котлона Hug.

# 41
  • Мнения: 224
Направих ги, на мен и на мъжа ми много ни харесаха, но на дъщерята като й потече жълтъка, се отказа да  я яде Sad. Жълтъците на всичките филийки станаха рохки, има ли начин да станат по-твърди?Може би трябва да ги пържа повече, но пък филийките си бяха добре, дори малко препържих тази на дъщерята Simple Smile.
и на мен така става вече 2 пъти ги правя и синът ми така като потече жълтъка и се отказа ,но и на мен много много не ми става хубаво като видя но пък филийките са супер.  ще пробвам така както казва TheNMaster тя е спец  bouquet

# 42
  • Мнения: 2 433
Аз го направих снощи във фурната.
Значи сгорещих маслото наредих филийките с дупка и чукнах яйцата. Понеже тавата беше гореща..не се разтекоха. Попекох докато побеляха отгоре и сложих резен хунка и резен кашкавал. Пекох до златисто. Станаха си сандвичи с яйце и да ви кажа с трърдо опечено яйце. Не беще рохко и не се разтече.
Но маслото ми не беше достатъчно. Следващият път ще сложа повече. Макар че и така си облизахме пръстите! Mr. Green

# 43
  • Мнения: 1 818
Момичета,аз правих нещо подобно...Яйце в питка...Зада не ми се разтече яйцето,сложих питката за няколко секунди в Микровълновата...после запекох на реотана съвсем леко,че ние ги обичаме рохки яйчицата ...

http://lasrecetasdegaby.wordpress.com/2008/03/03/Яйце-в-хлебче/

# 44
  • София
  • Мнения: 5 733
Интересно bowuu

Общи условия

Активация на акаунт