Как да приготвя калкан?

  • 23 249
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 5 462
Само пържен ако трябва да говорим как е най вкусно ..Иначе съм яла направена във фолио на фурна , вярно много по лека става от пържената  но не толкова вкусна .

# 16
  • varna
  • Мнения: 676
Тази риба пържена е най-вкусна,Към нея можеш да си приготвиш нещо като сосче.То се състои от оцет,сол,малко от олиото,в което в пържена рибката(но олиото преди за загори,началното).повечко копър и пресован чесън.Мммммммм...става страхотно.И разяжда. newsm10 Wine Glass

# 17
  • Мнения: 4
Естествено че калкана се приготвя само пържен.
Аз го пържа в царевично брашно.
А това сос че за което пиши Бубина се казва скордуля.  bouquet

# 18
  • varna
  • Мнения: 676
Мони4ка,благодаря ти,че ми каза за сосчето.Не знаех че се казва така.Ако знаеш други подобни сосчета за рибка-пиши,сте се радвам да науча нещо ново. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт