за кюфтетата

  • 3 517
  • 34
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 147
     Вивиан, не стават варени кюфтетата. Бирата е на око. Не трябва да ги покрива, а да е малко по-надолу. Бирата им придава допълнителен аромат. Ако решиш да опиташ, можеш да сложиш малко за проба.   bouquet

# 31
  • София
  • Мнения: 10 858
     Вивиан, не стават варени кюфтетата. Бирата е на око. Не трябва да ги покрива, а да е малко по-надолу. Бирата им придава допълнителен аромат. Ако решиш да опиташ, можеш да сложиш малко за проба.   bouquet

Добре, ще пробвам следващият път с малко биричка  Heart Eyes

# 32
  • Мнения: 327
напоследък ги пържа в масло стават вкусни
А не стават ли много тежки?  newsm78

Цитат
не стават тежки на по бавен огън

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 18:08 от еими

# 33
  • Пловдив
  • Мнения: 481
    И аз пека кюфтетата на фурна. Така ги харесваме повече, пък и за мен е по-лесно. Подмазвам тавичката с олио и нареждам леко оваляните в брашно кюфтета. После слагам бира - на око, но да не ги покрива и пека. Не ги обръщам. Стават много вкусни.   chef

Интересно.не съм се сещала да слагам бира в тавичката когато пека кюфтета,но ще пробвам.







# 34
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Не стават ли като варени с бирата? Или слагаш просто на дъното на тавата?
Стават страхотни с биричка, такъв аромат...мммм!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт