Нашите любими торти... глазури, покрития и фигурки за тях 38

  • 26 237
  • 310
  •   1
Отговори
# 60
  • София , Монтана
  • Мнения: 811
Ето нещо и от мен:
http://petiaga.multiply.com/photos/album/2#5
Най на края реших да сложа розите на едно бързо роло.

# 61
  • Мнения: 1 271
Петя, рулото е станало много добре.С шоколад е нали?Според мен щеше да бъде още по добре, ако добавиш и зелени листенца към розите.   bouquet

Я, Асти се завърна.  Heart Eyes Пак идейни тортички показваш.   bouquet Много ми хареса тортичката чанта.

Тандури, виж какво направих и как се оплетох като пиле в калчища с тия петифури.Направих грешка с крема и сега се разпадат.Но за в бъдеще ще знам.
Та значи-крема го правих от бяло ганаче и суха смес за сладолед-груба грешка.За петифури се ползва по твърд крем.  Naughty
Иначе декорацията не е нищо съществено-имах едно бурканче черешки и с тях.Целта ми беше да пробвам крема дали е подходящ и съответно установих, че Не е подходящ.
Според мен, най-добре да ги залееш с фондан, тъй като няма опастност от разтичане.  Naughty
Белият шоколад не е добър за през лятото.Аз исках да пробвам да залея част от тях с шоколад, обаче май нещо се разболявам и хич не ми се висеше повече в кухнята днес.  Sad

# 62
  • София
  • Мнения: 2 113
asti, намирам тортите ти за много весели и добре направени! Не си скучала през тези 2 седмици:)))

Рибката Немо е супер симпатична!

Шоколадовото руло е наистина апетитно...Petja, с какво е вътре?

Пепи, много мило от твоя страна да направиш стъпка-по-стъпка ей така, за броени минути...Благодаря ти!

# 63
  • Мнения: 1 491
Asti виждам, че липсата на нет е спомогнала за качествено уплътняване на времето  Mr. Green  Тортите са чудесни   bouquet

# 64
  • Мнения: 1 965
asti - Браво бе!!! На конвейра ли си била? Супер торти си направила......  Чантичката, особенно ме грабна...
barcela - Кой ли не обича ягодово парфенце....... Особенно такова.....вкуууууууснико изглеждащо...
И Tarlio  e  на вълна ягодки........ Супер...
Търся да видя на кого беше рибката... ама... нещо не я виждам.... Както и да е - много, много ми хареса.
petia - рулото ти изглежда супер, а розичките.... личи си че започваш да им хващаш цаката.....
silrai - попритесних се заради тебе, жено! Според мен, знаеш ли къде е проблема? В пандишпановия блат. Май си ги и сиропирала???? Платките за торти и пасти са по-жилави и стегнати. Между другото петифурките изглеждат адски вкусни. А не станаха ли много сладки от ганачето и сладоледа?

# 65
  • София
  • Мнения: 618
Лееле Shocked как може да сте приключили старата тема и в новата да сте толкова напред имам да чета 10 стр ooooh! но първода си покажа резила Mr. Green Embarassed Embarassed




 и разрезче
прототипчето  Grinning

е сега вече отивам да  smile3529

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 11:48 от destini

# 66
  • Пловдив
  • Мнения: 3 325
Цитат на: van444eto
[color=red
silrai[/color] - попритесних се заради тебе, жено! Според мен, знаеш ли къде е проблема? В пандишпановия блат. Май си ги и сиропирала???? Платките за торти и пасти са по-жилави и стегнати. Между другото петифурките изглеждат адски вкусни. А не станаха ли много сладки от ганачето и сладоледа?

Аз пък мисля, че наистина е от крема. Аз винаги правя пандишпанов блат и много го сиропирам. Но крема трябва да е добре стегнал за да може да се реже.

Сори за качеството... изрових я от снимките от РД-то на малкия

asti, добре си се завърнала. Браво за хубавите торти. Само за дупет да кажа, че можеше да е по изпъкналко и ако имаше загатване къде почват краката щеше да е по добре. Също и талията малко ме смущава

pеtia, добро оползотворяване на готовите розички. Сподели за апетитното руло... какво е?

destini, кажи сега къде ти бяха спънките. Иначе аз разпознавам прасенцето. сигурно и детенцето е било много щастливо  Grinning

Момичета, обещавам по-късно днес снимки на рози и на това как направих муцунката на влака  Blush


# 67
  • Мнения: 4 358
Мишел - каква маса само си спретнала.Рибката ти е супер.
Barcela - супер парфенце.Гледам на мода са ягодите тия дни.Снощи правих за милото тортичка за 15 мин. Ако не я излапал довечера ще я покажа.Не е нищо особено Embarassed
Tarlio - и твоята тортичка е много апетитна.
Asti - браво бе.Верно си си уплътнила времето.Страшни са тортичките.
Petia - много вкусно рулце.Идеята за листенцата другия път Wink
Destini - грухи си е добре, а корема му много вкусен бееееее.
 #Crazy - едва смогвам да прочета и тук и в Тортеното предизвикателство.Там няма да участвам поне първия път да не се излагаме hahaha, но и там надзъртам.
Неуморни сте - много писано, много нещо.

# 68
  • София
  • Мнения: 618
 Joy Joy Joy знаех си аз че оплесках нещата hahaha затова и качих снимка на прототипчето hahaha ГРУХИ трябваше да е куче hahaha hahaha ама ...... и съм се зарекла такива неща като това куче да не правя вече.Ами разнери те му бяха д.48 см. и ширина 38 см като го сглобих трябваше да влезе в хладилника, ама как да стане newsm78 таки размери не  събира горкия ужас ами сега newsm78 рязах подложката-нищо.И накрая шат на кучето главата, леко превито и влезе Whistling та това ми беше кошмарчето с кучето-прасенце hahaha hahaha hahaha общо взето и тази глава си ме измъчи, исках да си е като модела ама .....нестана. И 4 вида кремчета бях забъркала-всичко изпи това чудо Mr. Greenиначе  беше вкусно и сочно.

# 69
  • Мнения: 1 271
Ванче, има едно правило, което винаги спазвам при приготвянето на пасти.А то е-пасти се правят с платки и тези платки никога не се сиропират, те попиват от крема!Но....сега опитах без желатина в крема-просто вече не ми се ползва този желатин.Крема ми направи въртел-още повече, че тук е страшна жега и ганачето просто започна да се стапя  Sad А иначе не са много сладки-стават, обаче не са попили от крема...и как да попият като шоколад попива ли  newsm78

destini, прасето е много фенско  #Crazy За следващият път когато правиш три измерни фигури от мен едно да знаеш, предварително си измервай рафта на хладилника и после налагай купите.Няма начин при такава подготовка да стърчи нещо навън  Naughty И още нещо, фигури се правят с по твърди кремове, или се слага много желатин.Просто самата конструкция трябва да издържи.

# 70
  • София
  • Мнения: 2 658
asti, destini, браво на вас
Tandoori, според мен можеш да пробваш и шоколадов фондан

# 71
  • Мнения: 1 485
Асти,страхотна производителност!Браво на теб!
Чантата е супер! Peace
destini,"резила"ти Mr. Greenе добър като за първи път!
Аз лично незнам дали се бих наела да правя такова нещо,много игра ми се вижда!

# 72
  • Мнения: 1 965
destini - Знаеш ли на кой ми прилича кутрето? На огромното симпатично куче от филма "ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ". Подвела си ни с кръглата зурличка, иначе си прилича на куче с големи клепнали уши. Peace

# 73
  • на брега на Дунав
  • Мнения: 1 571
Да се цопна и аз в новата тема  Mr. Green.
Пуууу с тия ягодови изкушения дето сте постнали направо не смея да вляза в темата  ooooh!, на диета съм уж, ама с тия торти каква диета правя незнам  Confused
Момичета имам питанка , налейте ми малко акъл ако може  Rolling Eyes. Моята стоматоложка и близка позната се пенсионира (по-рано) и понеже е фен на тортичките реших да я зарадвам с една. Моля ви кажете какво ще е подходящо да направя за украса. Чудя се дали да е нещо закачливо примерно някое зъбче което маха с ръчичка или нещо такова ... знам ли и аз  newsm78. Или пък да е нещо извън тематиката зъболекар. Искам нещо наистина оригинално, което ще я зарадва, но не ми идва наум, а в петък трябва да дам тортичката. С две думи блокаж съм,  тая вечер трябва да имам идея, за да мога утре да я осъществя, та приемам всякакви идейки.   bouquet

Последна редакция: ср, 18 юни 2008, 21:39 от КорНиШонка

# 74
  • Мнения: 1 271
Корни, може би нещо такова

X Реклама

Общи условия

Активация на акаунт