Благодаря ви за поздравите, мили момичета! Направиха и вчерашния ми и днешния ми ден по-специални:)
psichokuk, хубаво е когато някой нов ентусиаст се присъедини към нас, надявам се често да споделяш опит и творения с нас.
bopsi, много хубава рисунка, какво търпение се иска...3 часа и половина...Аз си знам, че не мога да рисувам, хич не съм прецизна и ще ми писне на първите 2-3 детайла...Но ако се наложи...
Ванче, тортата е много, много свежа. Браво на това, че намери сили и дух да я завършиш и то така!
Бъни, заповядай вкъщи, не съм канила гости, тортичката беше за нас тримата и още стои над половината, защото тя е под 20 см в диаметър или там някъде, но е висока...Разрязахме я по настояване на малкия, който чакаше вече няколко дена, още в 8.30 сутринта вчера, той изяде 1 мак и повече не успя, ние по парче и още 2 следобяд и останалото стои...Естествено, засега престоят й в хладилника й се отразява добре, защото се отпуска и попива крем в блатовете, които не съм сиропирала, защото са много крехки и ако не бяха толкова малки в диаметър, със сигурност щях да ги редя като пъзел от парчета, но пак казвам - много са сочни и вкусни.
Елспет, защо не опиташ с шоколадовия фондан? Той си е вече изпробван (справка - Ванчето), става си идеално кафяво, без оцветители, а и е удобен за работа.