кашкавал в гювечета

  • 17 145
  • 68
  •   1
Отговори
# 60
  • Мнения: 4 435
Момичета, тази доза от рецептата  на rrhh за колко голям съд е? Или ако е в гювечета, за колко на брой е горе-долу? Rolling Eyes Утре ще го направя, а не знам имам ли подходящ съд. Thinking

# 61
  • Мнения: 164
Аз направих една доза и използвах капака на стандартна правоъгълна йена, стана ок, така че някоя по-малка тавичка ще ти свърши идеална работа. Успех и приятен апетит  Simple Smile
Между другото, другия път като го правя ще сложа по-малко масло, дойде ми в повече  Rolling Eyes Не че не го изядохме, де  Laughing

# 62
  • Мнения: 4 435
Аз направих една доза и използвах капака на стандартна правоъгълна йена, стана ок, така че някоя по-малка тавичка ще ти свърши идеална работа. Успех и приятен апетит  Simple Smile
Между другото, другия път като го правя ще сложа по-малко масло, дойде ми в повече  Rolling Eyes Не че не го изядохме, де  Laughing

Значи и аз мога да използвам капака на йената, имам такава.Мерси за съветите.  bouquet А да те питам,отдели ли ти се лесно от йената тоя кашкавал?

# 63
  • Мнения: 930
мисля , че тази рецепта съм я срещала като суфле от кашкавал newsm78
трябва скоро да я направя Mr. Green

# 64
  • Мнения: 2 803
И аз така съм я срещала. Наскоро замених кашкавала със сирене и добавих и кисело мляко. Прочетох я в Гответе с мен. Стана великолепно. Тази рецепта вече присъства всяка седмица в менюто ни.  bouquet

# 65
  • Мнения: 164
[Значи и аз мога да използвам капака на йената, имам такава.Мерси за съветите.  bouquet А да те питам,отдели ли ти се лесно от йената тоя кашкавал?

Много лесно се отдели, просто го остави да поизстине малко преди да го сервираш  Wink
Момичета, вие слагате ли допълнително сол или моят кашкавал е бил безсолен  newsm78

# 66
  • София
  • Мнения: 10 858
Аз слагам малко сол, защото и на мен ми се получава безсолно.

# 67
  • Мнения: 4 435
[Значи и аз мога да използвам капака на йената, имам такава.Мерси за съветите.  bouquet А да те питам,отдели ли ти се лесно от йената тоя кашкавал?

Много лесно се отдели, просто го остави да поизстине малко преди да го сервираш  Wink
Момичета, вие слагате ли допълнително сол или моят кашкавал е бил безсолен  newsm78

Мерси .  bouquet За сол, и аз си мислих че ще е нужно, добре че ме подсетихте.
Довечера ще се похваля как се е получило.

# 68
  • София
  • Мнения: 4 294
Ето какво се получи, направих го в йената в МВ, стана бързо и лесно.
Използвах кашкавал с чубрица, стана много ароматно  eat

Аз сложих малко зеленчукова подправка, по принцип вместо сол я използвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт