яйца по панагюрски

  • 12 317
  • 33
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 6 443
Във вряща вода слагам малко оцет и сол.Чуквам яйцата.Сгорещявам олио или краве малсо и ги поливам.Отгоре ервен пипер и малко магданоз.

# 31
  • Има много детски смях.
  • Мнения: 3 152

Слагаш вода със сол и оцет/лим.сок да заври и от ниско пускаш вътре яйцата.
Когато се забулят ги вадиш с решетъчна лъжица и разпределяш по чиниите.
Разбиваш к.мляко със сол,пресован чесън и ги заливаш
Разтопяваш малко кр.масло и слагаш червен пипер - с него поливаш в/у млякото.

Точно така ги правя и аз.

В нас обожаваме яйца по панагюрски.

# 32
  • Мнения: 5 026
Във вода с оцет ги забулвам.Отделно кисело мляко с чесън, заливам, отгоре запържен червен пипер в олио   bowuu

# 33
  • зад кестените
  • Мнения: 795
Не  съм  правила  яйца  по  панагюрски от лятото  но утре  това  ще  ни е  закуската,  правя ги  като  Рени 55  ще  пробвам  да карамелизирам  и  лук  , даже  сега се  сещам  4е  бях  4ела  преди  време   4е  дори  има  конфтюр  от  4ервен  лук  ползват го  за  заливка  на  патешко  месо  ...

Общи условия

Активация на акаунт