Как да "намажа" халвата на филия хляб?

  • 16 935
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
  • София
  • Мнения: 15 470
Не я топя, слагам в блендера с масло и разбивам.

# 31
  • Мнения: 3 641
Aз с икупих в полиетиленово пликче на "Любимка". Беше много мекичка и вкусна, без проблем я намазах на филийка Simple Smile

# 32
  • Мнения: 4 496
Купих обикновена тахан- халва, смесих я с краве масло, и децата си облизаха пръстите.
А майка им само си облиза пръстите. Много калории, много нещо... Tired
Ама пък вкусно! Hug

# 33
  • На небето
  • Мнения: 5 530
Да спомням си, че като малка ми беше любимата закуска. За нещастие халвата не е като едно време поне на вкус. До колкото си спомням я намачкваха с малко вода и масълце.

# 34
  • София
  • Мнения: 3 789
И на мен са ми мазали с масълце като дете - беше невероятно вкусно! Peace
Отдавна не съм хапвала халва, може да купя и да направя някоя сутрин за закуска

# 35
  • Мнения: 216
Изобщо не е нужно да се загрява. Просто намачквате хубаво халва с масло на стайна температура и е готово. Слагате масло, колкото ви се иска да е гъсто. Колкото повече масло има, толкова по-мазничко и лесно за размазване става.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт