Тема zа гарнитурите

  • 10 450
  • 42
  •   1
Отговори
# 30
  • Мнения: 1 352
А как стържете морковите, без да си настържите ноктите???

Ами аз всеки път се осакатявам, но все някой трябва да се жертва. Чудя се ако добавя настъргана ябълка дали ще е добре Thinking, следващия път ще пробвам.

# 31
  • Мнения: 229
Панирани лучени кръгчета,
нарязани на кубчета патладжани и заляти с марина,но точната рецепта трябва да я потърся

# 32
  • Мнения: 3 315
Marieta  аз стържа ябълка при зеле и морков  Peace  става мн вкусно

# 33
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Marieta  аз стържа ябълка при зеле и морков  Peace  става мн вкусно
И аз, от по-киселичките зелените или от жълтите по-хлебните, в зависимост какъв вкус искам да докарам.

# 34
  • Мнения: 804
Blondi, браво, страхотни гарнитури!
Сиси, много добра идея за мокорковчета, ще се пробва Peace
 Ето и една от моите любими гарнитури:

Зеленчуци на скара:
  Продукти:
Патладжан, тиквички, Portabella гъби (май на бг са манатарки:ето такива http://www.producepete.com/shows/portabella.html), може и други гъби, но тези са месести, чушки, от червените най-добре, може и аспержи и червен лук се пече на големи колела.
  За дресинга: зехтин и балсамико оцет 2 към 1 и пресован чесън
Преди да се сложат на скарата зеленчуците се осоляват, а тивкичките и патладжана се намазват със зехтин. Готовите опечени зеленчуци се нарязват и се поливат с предварително направения и добре разбит дресинг.
   Става божествено вкусно.
 
 

# 35
  • Мнения: 1 352
Опитайте и картофена салата със зелен фасул. Фасулът само е сварен(но малко, да остане хрупкав и със свеж цвят) и нарязан.
Също картофена салата с печени чушки.

# 36
  • Някъде на път....
  • Мнения: 10 351
Една от гарнитурите, които много обичам е салата от настъргани моркови с много магданоз. Само се овкусява с лимон, зехтин и сол, страхотна е Peace Peace.
Ау, как ме подсети за любима салата!  Peace

# 37
  • в резерват
  • Мнения: 3 722
И аз  благодаря на Блонди.  Peace
И се включвам с една гарнитура.......В нещо подобно http://i.dir.bg/shop_storage/shop_xml/add/2007/11/15/t_6388166.jpg слагам печен патладжан, печени червени чушки, зехтин, чесън, балсамов оцет и морска сол.......
получава се нещо средно между дом. лютеница и кьопоолу.....
 Simple Smile А  същият блендер ми реже  и морковите и така си пазя пръстите от рендето.

# 38
  • Countryside
  • Мнения: 11 632
Блонди, купих си половин кг батати, можеш ли да ми кажеш приблизителна пропорция на бирата, олиото и водата за да направя карамелизираните батати?

# 39
  • Пловдив
  • Мнения: 2 163
А как стържете морковите, без да си настържите ноктите???

Аз ги правя в Мултикуик на Браун.Там стържа и големите количества картофи  за Родопския пататник .Преди и тази салата и пататника заради трудоемкото стържене ги пропусках

# 40
  • Мнения: 952
Страхотни идеи за гарнитури. Благодаря Ви момичета   bouquet

# 41
  • Мнения: 27 524
Блонди, купих си половин кг батати, можеш ли да ми кажеш приблизителна пропорция на бирата, олиото и водата за да направя карамелизираните батати?

Писах на ЛС  Simple Smile

# 42
  • Мнения: 1 951
Благодаря zа интересните идеи, ще се въzполzвам   bouquet

Една идея и от мен - понякога правя палачинки към кебап или други ястия със сос, но си е трудоемко и повече zа пред гости го иzполzвам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт