Свинско с праз и топено сирене

  • 9 895
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 7 474
Страхотна идея, ще се пробва  Party

# 16
  • Мнения: 78
Още днес ще го пробвам.Поздравления за авторката.Изглежда невероятно и със сигурност ще е вкусно:)

# 17
  • Мнения: 286
Вчера сготвих това ястие, страшно е вкусно, благодарности на авторката за рецептата. Аз обаче действах по бързата процедура: сложих гювеча във фурната с ребрата и тогава я включих, запържих ги до полуготовност, прибавих три големи моркова /аз много ги обичам и ги слагам на всичко Laughing/ и малко вода, след това нарязаните гъби и топено сирене и още малко вода, накрая сложих праза и пак още малко вода. Сложих капака на гювеча и оставих да се сготви, а когато беше готово махнах капака и оставих да се запече. Разкошно стана  bouquet

# 18
  • Мнения: 1 596
Възхищавам ви се Heart Eyes
АЗ днес готвих същото по подобен начин,но имам въпрос към опитните кулинарки Blush
Понеже може да ми стане по-редичко ястието,как мога да го сгъстя(но не искам да е с брашно).
Може ли с нишесте?Ама какво -пшеничено или царевично?но как да го направя?
Или най-добре да сваря ориз за гарнитура...какво ще ме посъветвате newsm78
И как да направя ориза така хубав като на снимката по-горе? Rolling Eyes
Мерси  bouquet

# 19
  • Мнения: 1 596
Възхищавам ви се Heart Eyes
АЗ днес готвих същото по подобен начин,но имам въпрос към опитните кулинарки Blush
Понеже може да ми стане по-редичко ястието,как мога да го сгъстя(но не искам да е с брашно).
Може ли с нишесте?Ама какво -пшеничено или царевично?но как да го направя?
Или най-добре да сваря ориз за гарнитура...какво ще ме посъветвате newsm78
И как да направя ориза така хубав като на снимката по-горе? Rolling Eyes
Мерси  bouquet

Няма ли кой да....... Sad

# 20
  • София
  • Мнения: 18 679
Може да сгъстиш с нишесте, но има предвид, че като поизстине яденето, си дръпва от сос и се сгъстява само Peace
А за ориза - изпържваш до прозрачно хубав, измит, бял ориз. Слагаш го на котлона с вода в съотношение 1:2.5 или 1:3, ако обичате по-сварен, похлупваш и вариш на най-слабото, докато си глътне водата. Изключваш и го оставяш сам да си изстине. Не бъркай! Ако разбъркаш, ще се скашка.
И аз готвих това вчера. С пилешко и свинско. Сложих и две червени чушки. Разкошно е!

# 21
  • Мнения: 1 596
Може да сгъстиш с нишесте, но има предвид, че като поизстине яденето, си дръпва от сос и се сгъстява само Peace
А за ориза - изпържваш до прозрачно хубав, измит, бял ориз. Слагаш го на котлона с вода в съотношение 1:2.5 или 1:3, ако обичате по-сварен, похлупваш и вариш на най-слабото, докато си глътне водата. Изключваш и го оставяш сам да си изстине. Не бъркай! Ако разбъркаш, ще се скашка.
И аз готвих това вчера. С пилешко и свинско. Сложих и две червени чушки. Разкошно е!
Много благодаря Белинда Hug

Общи условия

Активация на акаунт