Мисля си, че "Triple chocolate" му подхожда като име
3 яйца
100г. захар
100г. заквасена сметана
70г. прясно мляко
60г. оризово олио - е, аз такова сложих, но може и друго, мисля си.
30г. какао
1ч.л. 6-7гр бакпулвер
200г. брашно
1 пакет КитКет поп-чок вафлички - може и да не ги слагате, но тогава трябва да се увеличи захарта, поне още 60г. мисля.
Разбиват се яйцата със захарта, добавя се сметаната, млякото, брашното с бакпулвера, олиото, какаото. Сместа се изсипва в намазана и набрашнена форма, отгоре се нареждат киткет топчетата, като се натискат с клечица, за да потънат в тестото. Пече се на около 200градуса Целзий около 40мин, проверява се за готовност с клечка за зъби.
Отгоре съм направила покритие с шоколадов кувертюр за допълнителен разкош.
Пепика, права си за краденето на снимки, че е много гадно, (на мене досега защото не ми се е случвало, та си перкам така), но инак хубавите ти кадри много губят от тези диагоналните сини надписи. Ето тука едни водни знаци, които според мен по-малко пречат на доброто възприемане на кадъра, а в същото време ясно показват авторството: тук тук тук
Короната е разкошна, оформлението е като на Анджеликата ако си спомняте в козуначената тема имаше рецепта за сладка Анджелика, аз съм показвала и солена, но не видях рецептата дали е същото тесто?
Селма, Гелева, Вери, Кюбит, благодаря много!
Блонди, благодаря ти за високата оценка Снимките са мои, камерата е ето такава, нищо особено, доста старичък вече модел.