Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 3-та тема

  • 135 356
  • 364
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 122
Здравейте и от мен. Аз да кажа че за Бъдни вечер ще правя Болярска питка Simple Smile Надявам се да стане още по-вкусна Simple Smile

# 16
  • Мнения: 1 505
И аз тук и се присъединявам към питанията на The_Sunrise  и най ве4е за това дали мога да я направя днес питката и да я хапваме утре ве4ер и как да се съхрани до тогава?И аз 6те правя на Биляна питката.
Толкова много ми се иска да стане 4удо този път с тази питка,4е 6те ми е първата в живота(до сега само други разни тестени не6та съм правила и по4ти ни6то не ми се е полу4авало).

# 17
  • Мнения: 20
пепи много ти благодаря за рецептата.трябва ли непременно да е постна аз винаги я правя от рода на тутманик но без сирене защото моятадъщеря е скарана със сиренето а и тогава е рожденничка и търси само мешо Crossing Arms newsm25

# 18
  • Мнения: 498
Браво! Житния клас е великолепен, просто разкош!

# 19
  • Мнения: 1 906
Incognito , разкошна питка  bouquet!
И при нас са такимва украсите. Много ме впечатли оградката ти - не се бях сещала, така че ако утре ти я "открадна", да не ми се сърдиш Wink.
...
Няма да се сърдя, ако се отчетеш със снимки  Whistling

# 20
  • Мнения: 30
Цоп и аз в новата темичка
Момичета златни ръце имате,страхотни питки правите
 Hug

# 21
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Няма да се сърдя, ако се отчетеш със снимки  Whistling

Тържествено обещавам bowuu!

И аз тук и се присъединявам към питанията на The_Sunrise  и най ве4е за това дали мога да я направя днес питката и да я хапваме утре ве4ер и как да се съхрани до тогава?

Няма проблем!
Изчакайте я да изстине добре, защото иначе ще се подмокри. Пък утре може и да я врътнете в микровелето малко  Grinning.

# 22
  • Мнения: 262
Такааа , да се похваля  Laughing

Замесих половин доза днес , втаса много добре , изпече се перфектно и в момента вечеряме с нея , не можех да изчакам да се навечеряме , исках първо да похваля Болярската питка на Биляна , стана страхотна. Преди печенето я намазах с жълтък , олио и малко прясно мляко по препоръка на Evak , и накрая вместо да я напръскам с вода я намазах с масло.

Божествена е !

Утре ще спретна нова , този път със сирене , но искам да променя формата , смятам да я направя на кифлички. Искам да питам тези , които я нареждат на кифлички дали се получава същата на вкус както в оригинал ?

Имам снимки , но са много лоши и тъмни , ако утре пак се справя добре ще снимам задължително.

# 23
  • Мнения: 487
  chef

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 22:55 от djolii

# 24
  • София
  • Мнения: 2 908
Да се разпиша и аз в новата трета подред страхотна темичка.  bouquet
След малко запретвам ръкави и почвам содена питка за довечера Simple Smile

# 25
# 26
  • ГОре на черешата...
  • Мнения: 11 511
Ето я и тазгодишната ми питка за Бъдни вечер:





# 27
  • Мнения: 5 873
Мариетка,страхотна питка. Heart Eyes

evak,твоята житена питка е просто уникална!Браво!  bouquet

Весели празници на всички.

# 28
  • София
  • Мнения: 3 249
Мариета, а тя содена ли е? Защото аз вчера правих содена, но не се надигна кой знае колко. Хем угасих содата в оцет...Възможно ли е да ми е била малка тавата...съмнявам се де, но да питам newsm78

# 29
  • Пловдив
  • Мнения: 972

За сега само запис, а по-късно ще се включа и със снимков материал.
Честита коледа на всички! Здраве и късмет на вас и вашите семейства!!!

Общи условия

Активация на акаунт