Отговори
# 270
  • Мнения: 5 001
Благодаря ви!  Hug Hug Hug

Лабрекс питаш какво ме затруднява ли?  Laughing Laughing Laughing
Варих го в тенджер апод налягане 60 мин. и не ще да се обели пущината  #Cussing out
Ей зат'ва попитах.....

# 271
  • Мнения: 22 867
Благодаря ви!  Hug Hug Hug

Лабрекс питаш какво ме затруднява ли?  Laughing Laughing Laughing
Варих го в тенджер апод налягане 60 мин. и не ще да се обели пущината  #Cussing out
Ей зат'ва попитах.....

Освен да е  голям и да не се е сварил добре.  newsm78 Иначе обвивката се сваля и с ръка, може и с ножче.

# 272
  • Мнения: 5 001
Турнах го пак,а да видим.Брях! Голямо нещо е бе....Може наистина да не се е сварил... Crossing Arms

# 273
  • Мнения: 11 607
Турнах го пак,а да видим.Брях! Голямо нещо е бе....Може наистина да не се е сварил... Crossing Arms

Патешки фенер не сподели преди време с нас, сега и с големия телешкия език пак се мъчиш сама......Пада ти се.....

Палавата монахиня...Много си се заиграла...Не казваш пържолите дали се изядоха или по мен и Мастера ще летят от рекламация????

# 274
  • Мнения: 5 001
Да,бе и аз се сетих за Монахинкия днес....К'во ли стана?  newsm78

А за фенера....Малеееей! Колко мазнина пусна не е истина просто!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ми направих го с кисело зеле тогава,ама отнех от мазнината,че иначе...

# 275
  • Мнения: 11 607
Да питам......

Млякото ми се пресече в млековарката.......Малко повече от 2л. е. Друг път го хвърлях, но количеството е било по-малко. Сега е над 2л. Нещо смислено мога ли да направя от него, или ....в мивката да пътува?

# 276
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
Да питам......

Млякото ми се пресече в млековарката.......Малко повече от 2л. е. Друг път го хвърлях, но количеството е било по-малко. Сега е над 2л. Нещо смислено мога ли да направя от него, или ....в мивката да пътува?

извара Peace
сложи няколко лъжици кисело мляко и подгрей.
отдели цвика от изварата. изварата после може да си я мажеш на филия или да я направиш на катък...

цвикът може да ползваш да направиш хляб, защото има много белтъчини и е забранено да се хвърля в канализацията Peace Peace
отделно хлябът става много вкусен Peace

# 277
  • Мнения: 11 607
Ася, а сол слага ли се?

# 278
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
  • Мнения: 18 076
къде?

после като стане изварата може да си сложиш вътре сол.
ама ако искаш да я ползваш за сладкиши, то не слагаш...

аз слагам допълнително Peace, не в млякото Peace

# 279
  • Мнения: 2 028
момичета, имам магданоз и глава целина, които искам да замразя... искам да попитам може ли да ги замразя в пластмасова кутия, не в пликче? и след като ги измия трябва ли да са напълно сухи, за да ги сложа във фризера?

благодаря  Hug

# 280
  • варненка от София
  • Мнения: 4 882
Да питам......

Млякото ми се пресече в млековарката.......Малко повече от 2л. е. Друг път го хвърлях, но количеството е било по-малко. Сега е над 2л. Нещо смислено мога ли да направя от него, или ....в мивката да пътува?

Знам, че месиш с пресечено мляко стават страхотни теста. Аз мляко не хвърлям, а с него си правя хляба.

момичета, имам магданоз и глава целина, които искам да замразя... искам да попитам може ли да ги замразя в пластмасова кутия, не в пликче? и след като ги измия трябва ли да са напълно сухи, за да ги сложа във фризера?

благодаря  Hug

Това е най-удачния начин за замразяване. В пликче се слепват и трудно се вадят, а от кутийка си взимаш колкото искаш без да става на ледена топка. Аз лично зелените подправки замразявам само в кутийки.

# 281
  • Мнения: 2 028
marulka_s   bouquet

а трябва ли да са сухи? или може като ги измия просто да ги оцедя?

# 282
  • Мнения: 11 607
Марулке, какво имаш предивд пречено мляко - цвика + млякото(изварата), или само цвика както бе посъветвала Ася......

# 283
  • варненка от София
  • Мнения: 4 882
Марулке, какво имаш предивд пречено мляко - цвика + млякото(изварата), или само цвика както бе посъветвала Ася......

Всичко заедно.

ray, измиваш, изсушаваш върху вестник примерно и прибираш.

# 284
  • Мнения: 2 388
Палавата монахиня...Много си се заиграла...Не казваш пържолите дали се изядоха или по мен и Мастера ще летят от рекламация????

Вие сте златни, каква рекламация. Hug
Станаха много вкусни и най - важното за първи път нямаха вид и вкус на подметки.
Само с тези пликове малко психоза получих, защото предния път не се надуваха, сега пък се надуха и постоянно отварях фурната и ги дупчих допълнително, защото имах чувството, че ще гръмнат.
Но крехка пържола за първи път правя. Simple Smile Само, дето не ми се запичат от едната страна.

Да,бе и аз се сетих за Монахинкия днес....К'во ли стана?  newsm78

 Laughing Нямаш ми вяра и това е. Simple Smile Hug Още сигурно помниш борбата ми с пилето каша и най - вече с кашата. Mr. Green
Справих се, само не сложих магданоз на картофите, че не харесвам зелено.

Общи условия

Активация на акаунт