Отговори
# 285
  • Мнения: 2 028
ray, измиваш, изсушаваш върху вестник примерно и прибираш.

благодаря  Hug

# 286
  • Мнения: 11 607
Марулка и Ася, в момента втасва една моя изпровизация по вашите съвети.....Обаче се оказа,че пак съм от незнаещите Embarassed.....

Имам замразен спанак. Имам и едно пилешко месо, което не е много. Мога ли да си направя супа и как става номера със замразения спанак. Приемам и други идеи. Сетих се за ориз, но няма да искат пак да ядат ориз моите, след като вчера са яли дроб-сърма.

# 287
  • София
  • Мнения: 360
Момичета, много моля някой да ми отговори спешно:
С колко пудра захар да разбия 250 мл. течна сметана за да намажа едно тещо подобно на торта, което вече изпекох и сега се охлажда? newsm78

# 288
  • варненка от София
  • Мнения: 4 881
Марулка и Ася, в момента втасва една моя изпровизация по вашите съвети.....Обаче се оказа,че пак съм от незнаещите Embarassed.....

Имам замразен спанак. Имам и едно пилешко месо, което не е много. Мога ли да си направя супа и как става номера със замразения спанак. Приемам и други идеи. Сетих се за ориз, но няма да искат пак да ядат ориз моите, след като вчера са яли дроб-сърма.

Със замразения спанак става като с пресния. Аз лично готвя само замразен, че ми е готов изчистен и не се занимавам да мия. Като е с пилешко може да сложиш първо пилето да поври и в бульона да действаш после. Аз на спаначената супа слагам зелен лук, морков, спанак и обилно джоджен, а с пилето ще стане просто разкош. Не застройвам, а наливам малко прясно мляко. Ако прецениш, че не е достатъчно омазнена от пилето може да добавиш и малко масло, но аз не бих го правила, защото пилето ще пусне достатъчно. Не соля, а слагам Пикантина. Можи и черен пипер да добавиш

mariyka, аз слагам на око, зависи колко сладко обичате. Първо разбиваш малко сметаната и после добавяш захарта, ако имаш и сгъстител за сметана ще стане още по-стегнато и добре. Говорим за течна сметана, нали? newsm78

Днес голям консултант се извъдих  Blush

# 289
  • София
  • Мнения: 360
marulka, благодаря! отивам да бъркам

# 290
  • Czech Republic
  • Мнения: 2 777
как се прави орехов пълнеж эа виенските кифлички

didi nikolova, написах рецептата за пълнежа на кифличките в темата за виенските кифлички! Peace

# 291
  • Мнения: 5 001
Да докладвам(че Мамето ще ме подемне дето не казвам Mr. Green) за езика дето го варих 100 часа  hahaha hahaha
Е,свари се най-накрая...След час и половина варене  ooooh! ooooh! ooooh! В тенджера под налягане Whistling...'Къв беше тоя език идя си нямам.....Обели се лесно после...



п.п.Браво Монахински...Прочетох за пържолите Hug Hug Hug

# 292
  • Мнения: 11 607
Нова тема


Мастер, защо си Мастер ако с един език не се оправиш!

Баницата с цвик стана супер! И тук благодаря на Марулка и Ася!

# 293
  • Мнения: 154
Нужна ми е консултация за тесто. По - точно за тънките теста за пица и мързеливото хачапури. Спазвам точно рецептите, омесвам меко тесто, слагам отгоре съответните плънки, пека до зачервяване, а все остава "тежко" и клисаво.  Къде може да е проблемът?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт