МНОГО ЛЕСНО И БЪРЗО РУЛО

  • 35 140
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • Банкя
  • Мнения: 1 291
Колко сантиметра все пак е тавата

# 16
  • Мнения: 1 906
Моето руло е вече изпечено  newsm47

момичета мисля да направя сега рулото но проблема е че нямам хартия,та въпроса ми е може ли да сложа фолио вместо хартията?

И аз нямах хартия, затова сложих листа за ксерокс  newsm53 и хубаво ги намазних. Изпече се идеално пък и се отлепи без проблем  newsm10

# 17
  • София
  • Мнения: 4 294
Ето го и моето руло



Направих го със сладко от сини сливи и орехи, аз слагам бакпувер, без набухвател не съм пробвала, както и без хартия за печене, ще залепне за тавата

# 18
  • Мнения: 172
Аз също приготвям това руло, като за пълнеж използвам разтопен локум. (нарязват се 2 кутии локум, прибавя се около 150 мл вода, загрява се докато се стопи локума, прибавят се орехи) Сместа се разпределя равномерно върху блата и се завива. Става много вкусно.

# 19
  • Мнения: 7
Привет на всички, това е любимия ми десерт от моята майка, няма нищо сложно и аз го правя с лекота, пробвайте за тези, които се чудят и ще останете доволни, може да сложите като пълнеж от кремчетата на ДАНОН или подсладена заквасена сметана. :35

# 20
  • Мнения: 466
Снощи като видях рецептата в 22,30 почнах да го правя, много ми се беше прияло. Майка едно време правеше такова, но никога не съм я питала как точно и рецептата ми дойде много навреме. Единствено, че не можах да го завия както трябва, малко бързах и ми се причупи на места и го направих с крем вместо със сладо. Но тестото е супер, определено ще се пробва отново и дано следващия път да го завия без чупки . Иначе много хубави предложения за пълнеж сте дали момичета,  какъвто и пълнеж да му се сложи все ще стане вкусно. Благодаря   bouquet

# 21
  • Мнения: 853
като нямам време правя това вкусно и бързо руло 5 ЯЙЦА 1Ч.ЧАША ЗАХАР 1 Ч.ЧАША БРАШНО И 1 ВАНИЛИЯ всичко се разбърква исипва се в голямата тава която е голяма колкото фурната и в/у която е сложена хартия эа печене печа на 200 градуса като е готово го обръщам в/ у съвсем леко навлажнена хавлия и отстранявам хартията завивам го в хавлията да си заеме формата и след 10 мин го развивам и го намазвам с сладко по желание завивам го и го поръсвам с пудра захар  отнема 30 мин време за направата му ДА ВИ Е СЛАДКО Hug

а по хавлията не залепва ли блата

# 22
  • Сливен
  • Мнения: 894
и аз правя такова руло,но прибавям и един бакпулвер Peace
идейката за плънка от локум е много добра-ще се пробва Simple Smile

# 23
  • Мнения: 1 197
Аз също приготвям това руло, като за пълнеж използвам разтопен локум. (нарязват се 2 кутии локум, прибавя се около 150 мл вода, загрява се докато се стопи локума, прибавят се орехи) Сместа се разпределя равномерно върху блата и се завива. Става много вкусно.
Много добра идея,мерси.

# 24
  • Мнения: 2 803
и аз правя такова руло,но прибавям и един бакпулвер Peace
идейката за плънка от локум е много добра-ще се пробва Simple Smile

И аз го правя с бакпулвер. Иначе ако не сложа ми става глетаво, а пък и трябва отделно да бия жълтъка от белтъка за да не се степа.  chef

# 25
  • In a surreal moment!
  • Мнения: 2 038
Момичета застилайте тавите с вестник , наблажнявате леко и натупвате с брашънце  и готово - печете си пандишпана без опасност . Аз завивам направо във вестника , после го отлепям и не ползвам мокра кърпа.

На пандишпан бакпулвер или сода не се слага ! Разбиват се дълго и продължително яйцата и няма глетаво .Важно е и брашното да е точно .
Оригиналната рецепта на пандишпана е колкото е броя на яйцата , толкова с.л. захар , а брашното е + още една .

# 26
  • Мнения: 175
кълбовидна мълния ,благодаря ти много за съвета.

# 27
  • Мнения: 9 973
и аз утре ще се пробвам Crazy

# 28
  • Мнения: 117
аз като нямам хартия за печене използвам двоен лист от голям формат тетрадка не баркам и поотделно яицата много е елементарно не се притеснявайте newsm10 вестника има много мастило

# 29
  • Разград
  • Мнения: 3 110
И аз го правя това руло,но с 6 яйца.Набухвател и аз не слагам,но разбивам яйцата+ захарта много добре в купа поставена в друга,по-голяма,в която има по-топла вода,за да се разтопи захарта при разбиването.

Общи условия

Активация на акаунт