Каква марка брашно купувате?

  • 6 834
  • 59
  •   1
Отговори
# 15
  • Мнения: 11 607
Бяла опаковка София мел за ежедневния хляб, синя - за козунаци и питки. Типово и Добруджа пак на София мел......

"Софимел" - ОЛА, универсално е, и за хлебопекарната, и на ръка....няма поблеми

Това не е ли с подобрители? Не съм го ползвала никога.......

# 16
# 17
  • Мнения: 1 197
Каквото ми падне бяло брашно. Все става  Simple Smile
И аз така,не намирам особенна разлика м/у марките бяло брашно.Но най-хубаво е като ми донесе баба от село,домашно  Peace.

# 18
  • Мнения: 2 803
Мелко 450.

# 19
  • Мнения: 4 434
Гледам да е тип 500.

# 20
  • Мнения: 1 259
Аз също!

# 21
  • Мнения: 9 973
софмел-тип 500

# 22
  • Мнения: 117
аз също

# 23
  • Мнения: 1 523
От доста време купувам Софимел-2кг.

# 24
Използвам Софимел 5 кг Екстра качество беше добро, но нещо промениха и в същата разфасовка от 5 кг и надпис Брашно за дома е ПЪЛЕН БОКЛУК !

# 25
  • Мнения: 216
каквото и да е -когта се пресее през ситно всичко което правите с брашното става невероятно и няма нищо общо ако не е пресято Wink

# 26
  • Мнения: 610
Тип 500 на "Софимел" .

# 27
  • Географският център на България-Габрово
  • Мнения: 593
Най съм доволна от фирменото брашно на BILLA- CLEVER.Защото имам хлебопекарна и всичко каквото приготвя с него става много хубаво.Но не го използвам само за хляб пити,тутманици ,но и ред други всемъзможни сладкиши и десерти.

# 28
  • сусурлево
  • Мнения: 474
тип 500

# 29
  • Под звездите
  • Мнения: 1 303
Софимел тип 500 от 2 кг.
За сладкиши същата марка само че в червена опаковка и е с набухвател.

Общи условия

Активация на акаунт