Моля момагайте

  • 1 524
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 4 294
Пусни чаена лъжичка сода за хляб.

Така правя и аз, първо слагам боба в малка тенджера, като кипне водата, хвърлям я и така 3-4 пъти, след което слагам боба в тенджерата под налягане и там вече слагам малко сода  Peace

# 16
  • Мнения: 21
бобът се сварява бързо ако предварително го накиснете във вода за една нощ,на сутринта той ще е набъбнал водата се  хвърля и е готов за бързо сваряване. thumbsup

# 17
  • Мнения: 4 410
бобът се сварява бързо ако предварително го накиснете във вода за една нощ,на сутринта той ще е набъбнал водата се  хвърля и е готов за бързо сваряване. thumbsup
още по-голям е ефектът ако водата е топла и се добавят 1-2 суп.лъж сол.Обаче ако е разнороден боба нищо не помага  Tired

# 18
  • Ст.Загора
  • Мнения: 679
малко ракия слагам, ако нямам 1 ч.л. захар , това го знам от форума и е многократно изпитано Simple Smile

# 19
  • Мнения: 1 906
...
За това вече си купувам готов, сварен- в консерви. Хем става вкусно, хем не си късам нервите, хем отнема супер малко време.
Това е интересно  Thinking . После как го готвиш?

Общи условия

Активация на акаунт