САМОКОВска мама нещо се размисли,заглавие на темата тя не може да измисли

  • 12 999
  • 308
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 3
видях гофрети в кулинарииките на Fior
ще ми дадеш ли рецептата?

# 46
  • Мнения: 1 485
Ами вас ви няма тук newsm78
bravy,благодаря!!!  bouquet
видях гофрети в кулинарииките на Fior
ще ми дадеш ли рецептата?
Заповядай,само,че дозата е за голямо количество,но може да се намали
Гофрети
ПРОДУКТИ
1 кг прясно мляко
4 ч.ч брашно
4 яйца
2 ванилии
1 ч.ч олио
1/2 лъжичка сода
5 лъжички захар
Яйцата се делят на белтъци и жълтъци. Всичко останало се смесва, разбива се с миксер накрая се прибавят белтъците и леко се разбъркват с лъжичка.

И да почерпиш после Wink

# 47
  • Мнения: 141
Хайде и аз да се разпиша Wink
Асе-честита книжка и безавариино шофиране travel

# 48
  • в Надежда-та
  • Мнения: 4 983
Ми няма ни ама аз нали все се опитвам да Ви/Ги събера. Crazy

# 49
  • Мнения: 228
Голяма тумба сме на клона:))) аз обаче след малко изчезвам до центъра,че нещо май ще се вихря и аз в кухнята
и ще са ми нужни сладкарски бои.Ще правя торта за празника със захарно покритие

# 50
  • Мнения: 68
добро утро,момичета !!!


Mегън то все още съм далече от книжката-трябва да мина и на изпит по кормуване,но все пак благодаря  Simple Smile

# 51
  • Мнения: 1 485
Ми няма ни ама аз нали все се опитвам да Ви/Ги събера. Crazy
Хайде,че аз още малко и пак изчезвам към морето Wink

# 52
  • Мнения: 4
Fior -рецептата за гофретите ,сигурна ли си че на 1 литър мляко се слагат 4 чаени чаши брашно защото на мен ми се струва много.Иначе и аз много харесах всички неща които си направила в Моите кулинарийки

# 53
  • Мнения: 141
добро утро,момичета !!!


Mегън то все още съм далече от книжката-трябва да мина и на изпит по кормуване,но все пак благодаря  Simple Smile
леле Асе много ме е срам Embarassed Embarassed Embarassed,пак съм чела през ред Embarassed и все пак дано съм добра орисница-успех Wink

# 54
  • Мнения: 3
Fior или си художничка или скулпторка?
или и двете
я сега кажи Rolling Eyes

# 55
  • Мнения: 1 485
Liubomila,абсолютно съм сигурна ,все пак ги правя често,но не правя такава доза,че няма кой да ги яде,
а принципно сместа за гофрети трябва да бъде по гъста от такава за палачинки
Ако искаш мога да ти дам друга,която не е с прясно мляко и е за по малко количиство.
Разликата е,че стават по хрупкави с вода,а ние ги обичаме по меки Wink
mmmaia,не съм нито едното нито другото Mr. Green,но мерси все пак,че
си мислиш  така-ох,де да бях  ooooh!

# 56
  • Мнения: 0
fiorнаистина са чудесни всички тези неща!!!поздравявам те!!сладкарка ли си или нещо друго бързо казвай!!! newsm62  love001

# 57
  • Мнения: 3
добре де тези фигурки как ги правиш???

да си призная вчера пробах с вода ама нищо нестана
даи все пак и тази с водата

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:44 от mmmaia

# 58
  • Мнения: 1 485
Не работя професионално, просто хоби Peace
Всичките фигурки правя с двете си ръце Blush,което е доста игра ,но на мен ми доставя
удоволствие. Laughing
Радвам се,че ви харесват!
И благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet
Ако нещо друго ви интересува-насреща съм! Hug

mmmaia,ето и другата,тя от една мама от кулинарния,но съм я пробвала

250 грама масло ( разтопено)
6 яйца ( може и с 5)
300 гр. вода
500 гр брашно
50 гр захар
1 ванилия

# 59
  • Мнения: 228
Аз ще се възползвам от съветите ти.Ще правя торта с шоколадов фондан(или нещо подобно) за 14ти.Една приятелка ми помага през скайпа да си избера блатове и какъв крем да сложа.И май ще правя подобен на този в торта покрив (с крема сирене Филаделфия).Днес вече закупих боите за захарното покритие отгоре и....очаквай изненади.Ама да не припаднете от смях като покажа творението си в събота:)))

Общи условия

Активация на акаунт