Отговори
# 45
  • Панагюрище
  • Мнения: 104
как да си приготвя свински джолан

По тази РЕЦЕПТА на ilrai става вкусен.

Още предложения.

Много ти благодаря намерих в предложенията ти точно това което търсех.Благодаря ти пак страшна си.

# 46
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Поли,аз мисля,че без заливката ще остане сух.Можеш да опиташ да сиропираш леко и тогава сметаната.

# 47
  • Мнения: 2 774
Аз се притеснявам че сметаната ще се хързлуне от Фъча...... и няма да стои хич красиво.......много мразя да правя нещо ново за гости.....но пък мнооого ми се яде тоя фъч......та съм се хвърлила в яки кахъри тук .....не че не може да си остане в хладилника и хич да не стигне до гостите......на ми се иска да има десерт някакъв....ще го направя.....па да видим какво ще стане.
В краен случай ще забъркам и едни блатове и ще метна шоколадовата сметана в тях  Rolling Eyes.....после ще му мислим как абджеба ще се изяде това количество сладкиши у нас  Joy

# 48
  • Разград
  • Мнения: 3 110
Аз се притеснявам че сметаната ще се хързлуне от Фъча...... и няма да стои хич красиво.......много мразя да правя нещо ново за гости.....но пък мнооого ми се яде тоя фъч......та съм се хвърлила в яки кахъри тук .....не че не може да си остане в хладилника и хич да не стигне до гостите......на ми се иска да има десерт някакъв....ще го направя.....па да видим какво ще стане.
В краен случай ще забъркам и едни блатове и ще метна шоколадовата сметана в тях  Rolling Eyes.....после ще му мислим как абджеба ще се изяде това количество сладкиши у нас  Joy

Няма причина сметаната да се втечни,само трябва добре да се разбие.Ако е суха сметана,сложи към нея малко по-малко течност(ако е 400 мл,примерно,ти сложи 350 мл).Ако пък е от течната сладкарска,само я разбий,докато стане на твърда пяна и няма да имаш проблем.

# 49
  • Мнения: 371
Дали има някакъв сос с който да залея пресолена панирана херинга?

# 50
  • Мнения: 2 774
Дали има някакъв сос с който да залея пресолена панирана херинга?
Майонеза,кисело мляко ,ситно нарязан копър и сух чесън,може и една идея чер или бял пипер...... киселото мляко би трябвало да "убие" солта  Peace

# 51
  • Мнения: 1 253
polly ние много обичаме Фъч в къщи. Честно казано не бих му сложила сметана. Сладкишът е много вкусен сам по себе си и според мен сметаната ще му дойде малко в повече. Все пак разни хора, разни вкусове  Peace
Правя по ето тази рецепта. Много е сполучлива и винаги става Simple Smile Нещо много важно когато готвиш за гости Simple Smile
По повод сухотата на сладкиша - решила съм другия път да забъркам допълнително половината от какаовата смес за глазурата, която се прави по рецептата и с нея да намажа/залея сладкиша. Когато го правя в по-малка форма и стане по-дебел го намазвам отстрани с четка и сместа за гласура за да придобие един красив и лъскава вид Simple Smile
 

# 52
  • Мнения: 1 253
polly сега прочетох пак поста ти - не слагай Фъча в хладилника. Според мен дозата не е много голяма и се хапва супер бързо, така че няма нужда от хладилник ако е без сметана. Не знам дали ще е толкова вкусен ако мие през хладилника  newsm78 никога не съм пробавала......

# 53
  • Мнения: 371
polly,благодаря ти.никога не съм яла риба с кисело мляко,но ще пробвам,няма начин Simple Smile

# 54
  • Мнения: 2 774
exxo,точно на твоя Фъч съм хвърлила око  Wink
Мерси за съвета за хладилника,щях да го мушна там без въобще да се замисля   bouquet
И за сметаната мерси,щом не си пасват ,няма да я слагам  Naughty......все се чудя ......толкова стар сладкиш,а не съм го яла никога  newsm78,а мама често правеше сладкиши разни....опитвам се до го определя на нещо познато на вкус,но така по снимките не успявам .
Tssvety ,соса е страшен в/у панирано пилешко(хапки,флейки,вретена....и разни др.вариации на пилешките панета).....вкъщи го хапваме и на панирана риба.....на вкусове разни- нали знаеш  Flutter
За зелена и зелева салата (без оцет) също.....в/у доматена салата....абе с  доста неща си пасва...
В зависимост в/у какво ще го плескаме  Mr. Green,увеличавам или майонезата или кис.мляко...

# 55
  • Мнения: 2 926
Момичета, дайте изпитана рецепта за тесто за пица

# 56
  • Мнения: 22 867
Момичета, дайте изпитана рецепта за тесто за пица

Ето една много сполучлива рецепта.

# 57
  • Мнения: 2 926
labrex
много благодаря   bouquet

# 58
  • Мнения: 1 253

newsm74

И аз само по тази рецепта правя. Предпочитаме я с доматено пюре, кашкавал, пуешко/свинско филе, нарязани на кръгчета черни маслини и кисели краставички. Аз винаги добавям кашкавал и отгоре върху другите продукти. Повече ми допада така.


# 59
  • София
  • Мнения: 5 606
Момичета я и аз да попитам, ама без да се смеете, моля!  Embarassed До сега колкото пъти съм се опитвала да направя каквото и да било в йенска  тенджера, толкова пъти не става и сега реших пак опит - картофи с пиле  ooooh! . Нарочно сложих пресни картофи, за да стане по-бързо, нарязах ги сложих отгоре пилето /предварително сварено/, сипах вода до средата на картофите, затворих я и я сложих на най-силно. Ами какво да ви кажа - вече час и 40 минути се готви и яденето е полусурово. Май това наистина ще е последния ми опит #Cussing out.

Общи условия

Активация на акаунт