Малкия искаше макарони на фурна, щерката искаше нещо с крем брюле, на мен пък ми се ядеше нещо с квасена сметана, а на любимия му е все тая какво ще му сложиш в чинията:
Предупреждавам: Това не е торта и въобще няма да го слагам в папката с тортите. Само ви показвам да се позабавлявате.
МАКАРОНЕНО... НЕЩО. ТАКА изглеждаше ненамазано, А ТОВА Е ПАРЧЕ
Обяснявам за любопитните:
1 доза крем БРЮЛЕ по упътването, смесен със 200 мл. разбита сладкарска сметана. Тук е момента да отговоря на въпроса. Не помня кой беше питал. НЕ, НЕ СТАВА ГЪСТО. Става си като ..... като..... нормален пудингов крем примерно. . Сложих 1 желатин. Сварените и охладени макарони смесих с крема и напъхах във тортената форма. Стоя цяла нощ. Сутринта беше стегнало перфектно. Разбих 1 кофичка квасена сметана МЕГЛЕ и напляках отгоре. Вкусно е. Пробвах преди малко. Отчитам 2 грешки:
1. Сложих повечко макарони и брюлето малко се губи.
2. Трябваше леко да подсладя макароните. Сега са леко безвкусни, но квасената сметана компенсира с леко киселия вкус.