Рецепти с извара

  • 55 255
  • 53
  •   1
Отговори
# 45
  • Мнения: 3 491
Момичета зад океана, помагайте. Вчера пратих половинката за рикота или фармърс чийс, той се върна с котидж и рикота. Какво да го правя котиджа? Аз не ям такова чудо и той каза, че не му харесва. А е голяма кофичка. Баница ще стане ли?
Бляк. Sick
Ще чакам и аз интересен отговор, че този котидж отдавна съм го отписала като безнадежден случай на неядливо сирене.

# 46
  • Мнения: 994
Ники1, опитай да го интерпретираш в лазаня - с повечко подправки и с моцарела и пармезан може и да се овкуси.

# 47
  • Мнения: 2 381
КТВ мерси Simple Smile
Малко офф - Като каза моцарела, сутринта отварям чисто нов пакет настъргана, слагам на филийки и по едно време забелязвам топче прахообразно образувание. Изхвърлих всичко.
Да ви предупредя. Не знам какво слагат за неслепване, но мисля, че повече настърган кашкавал няма да взема. Ако някой се интересува -от Алди беше пакета.

# 48
  • Мнения: 994
мдам и аз днес писах за настъргания кашкавал и за некашкавалените съставки. аз не купувам настърган повече от година - след едно зачитане по пакетите. не намерих такъв, на който да пише само cheese - и се отказах. сега тъжно си стържа, ама пък и много използвам...

# 49
  • Мнения: 7 418
   Мога да ти предложа 2 от моите рецепти:Изварен сладкиш"Тунел" и Шоколадова чийз-торта.Виж на тази страничка.
   Вкъщи ги харесваме страшно много. Simple Smile
   Исползвам изварите на Маджаров и Жоси.

# 50
  • Мнения: 1 777
Момичета зад океана, помагайте. Вчера пратих половинката за рикота или фармърс чийз, той се върна с котидж и рикота. Какво да го правя котиджа? Аз не ям такова чудо и той каза, че не му харесва. А е голяма кофичка. Баница ще стане ли?
Аз много го обичам разбъркано с мед или някакво сладко. Simple Smile
Ето няколко рецепти с него http://www.tasteofhome.com/SiteSearch/Advanced-Search.aspx?Searc … %20cheese&T=0

# 51
  • Мнения: 2 381
Pety, много благодаря Simple Smile

# 52
  • Мнения: 7 418
  Ето и снимки на моите изварени(без никакво брашно) творения. Grinning

# 53
  • Мнения: 126
   Здравей те , момичета и аз де престраша , постоянно ви чета и пробвам по някоя рецепта , но нямам много време да пиша .Нека и аз да се включа с едно мезенце с извара.
       250 гр. извара
       1 ч ч грис
       3 яйца
       черен пипер смлян щипка
       много ситно нарязан магданоз
    Всичко това се разбърква , гребва се с чаена лъжичка и се пържи в сгорещено олио.След като се извади може по желание да се поръси с шарена сол.
     Може на някой да му хареса , ех аз нямам вашите умения , вие просто сте едни великолепти момичета . Не мога да ви се нарадвам и нагледам на изяществото и красотата на кулинарните ви умения . Бъдете живи и здраве и много се радвам , че тук ви има.
      ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА   !!!!!

Общи условия

Активация на акаунт