Шоколадова чийз-торта.Още нещо божествено!

  • 34 416
  • 297
  •   1
Отговори
# 15
  • София
  • Мнения: 604


Цитат
За мен това е най-трудната част в правенето на тази торта.Хубаво е да го правите с по-остър нож.
Може да се "разреже" вместо с нож, с конец-става много лесно и перфектно равномерно Flutter
иначе се зарибих на тортата, сега до като не я направя, все ще ми е в ума Simple SmileАман от подобни изкушения Naughty

# 16
  • Мнения: 7 418
 Не съм сигурна за рязането с конец,заради стафидите,които се слагат в блата.
 С остър нож може да се разрежат,но с конец.... no

# 17
  • Мнения: 506
толкова рядко вече срещам нови рецепти тук,че не мога да не изкажа благодарности на авторката заради ,която пак ще се представя отлично  chef Hug

# 18
  • Мнения: 310
Селма, пудинга трябва ли да се направи преди да се сложи при останалите неща или не?

# 19
  • Мнения: 229




Селма това са моите торти по твойте рецепти-Медовика беше с 7-8 корички

# 20
  • Мнения: 7 418
Селма, пудинга трябва ли да се направи преди да се сложи при останалите неща или не?

     Не,не се прави,а се сипва в сместа направо от пакетчето.Както бихме сипали брашно,например. Simple Smile

# 21
  • Мнения: 2 803
Записвам си рецептата, страхотна е! Благодаря!  bouquet

# 22
  • Мнения: 7 474
Още като го видях в подписа ти и ми омекнаха коленете  Crazy

# 23
  • Мнения: 1 505
Ау,шоколад,обожавам вси4ко шоколадово.Не казвам,4е 6те я направя,но поне 6те опитам да я направя при първа възможност,дано стане.
 2 с.л. грис
     1 шоколадов пудинг на д-р Йоткер(или друг 50 г)
тези не6та с какво могът да се заменят,моля ви,не знам дали 6те ги открия тук,а е толкова вкусна тортата.

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 13:51 от enamorada

# 24
  • Мнения: 11 747
Много ми допада идеят за този сладкиш, много! Уви, в момента не мога да си го позволя, иначе моментално бих се метнала, бездруго изглежда лесно. Ще запазя рецептата и по- натам ще се пробва, няма как...  Crazy

# 25
  • Мнения: 7 418
Ау,шоколад,обожавам вси4ко шоколадово.Не казвам,4е 6те я направя,но поне 6те опитам да я направя при първа възможност,дано стане.
 2 с.л. грис
     1 шоколадов пудинг на д-р Йоткер(или друг 50 г)
тези не6та с какво могът да се заменят,моля ви,не знам дали 6те ги открия тук,а е толкова вкусна тортата.
    newsm78  Честно казано,доста ме затрудни с този въпрос....Шоколадов пудинг си е нишесте + какао и някакви аромати.Едно пакетче пудинг по обем е някъде  половин чаена чаша.
     А пшеничният грис....Просто не знам с какво може да се замени. Rolling Eyes Ако,някой има идея,да сподели. Simple Smile

# 26
  • Мнения: 7 418
  Арте Мида47,благодаря за снимките,които си пуснала!Медовика изглежда страхотно! Crazy Браво на теб! Hug

# 27
  • Мнения: 310
Вчера я направих тази торта.Стана мнооого вкусна.Вкусът ми прилича на торта Гараш. Ето и резултата и парченце Не е заравнена отгоре, защото я правих по нощите и не ми се занимаваше  Rolling Eyes Селма, благодаря ти, че споделяш с нас такива хубави рецепти  Hug

Последна редакция: ср, 08 апр 2009, 17:10 от Бобсито

# 28
  • Мнения: 11 747
Че гриса си е грис, няма с какво да се замени. Не знам как е на испански, ако е от полза на английски е semolina
Ето няколко чужбински опаковки, ако това може да помогне:
http://www.spicesofindia.co.uk/acatalog/TRS-Fine-Semolina-Big.gif
http://elm.tli2.com/10/LG/25201.jpg
http://www.bienmanger.com/images/genre/2385-0w300h300_Organic_Corn_Semolina.jpg

# 29
  • Мнения: 7 418
  Бобсито,горещи аплодисменти!!! smile3501 smile3501 smile3501
 Съдейки по снимките,тортата е станала точно,както е замислена! newsm10
 Имаше ли някакви трудности в приготвянето? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт